dimecres, 27 de març del 2019

Sin Verguenza, 6c (6b ob, 240 mts), Roca dels Arcs

Aquesta canalla puja forta i ens deixa guapes obertures, amb graus entre molt ajustats i massa ajustats, obligats i poc protegits. Porteu el 6b aprés de sobres, si no les conseqüències poden ser importants. Que la ressenya digui que on no està equipat es pot protegir, és una regla general, i com sempre, hi ha alguna excepció.

El pla inicial comptava amb l'Ari, que darrerament està manola i ens alleujaria la feina, però una sobrecàrrega a l'espatlla la deixa en dic sec. Així que Vic i jo ens repartim, com bon germans, els dos llargs a priori més complicats (L2 i L4).

Surt Vic a l'L1, un 6b que es fa bé tret de l'arribada a la role. Molt explosiva, en la línia de Vilanova. A l'L2 surto a per un sostre que requerirà més d'un descans. La sortida té tela, deixant-te en una placa on el següent bolt està a 4/5 mts i passos obligats. D'aquí ja més tranquil, a la role, acaranonant una precària llosa. L'L3 no té cap altra història que un enorme sostre parabolat per fer en còmode Ae i una bonica sortida fàcil. Vic torna a sortir a l'L4 i sembla que aquí s'acabaran de repartir totes les hòsties que queden. Un primer bolt llunyà i obligat, i a buscar un pitó cutre invisible, abans de començar una penosa travessa a esquerra, a buscar un sostre ja més equipat, però més difícil del 6c ressenyat. La sortida del sostre també té miga, sobre una difícil placa poc protegida, però alguna cosa es pot posar.  I ara ja sols queda gaudir d'una roca excel·lent, i 3 llargs més fàcils, excepte un pas a l'L5 que serà més del 6a ressenyat.

En resum, molt bona via, però que dubtem que entri al l'Olimp de les grans degut al seu escadusser equipament.

Material: àliens, tòtems i 15 cintes.


Resse original

Vic a l'L1

L2. The killing flake

L3

L4

L5

Fotocim



Lo Xist