dilluns, 25 de març del 2019

PIRATES DE LA BOIRA 6b/A1 (6C+) -PARET DE LA CASCADA -ALT URGELL


Suposo que als que també sou pares us deu passar el mateix que a mi.

Es collonut que la canalla van sempre amb el telèfon a les mans a tota hora i curiosament en quant els truques no contesten mai ¿¿¿???.

Es per això que l’altre dia al cafè del poble , una colla de pares farts de trucardes
sense resposta , vam parir una nova app per a solventar aquest llastimós problema.

Suposo que tots dèieu tenir a ma una bateria de tractor vella arraconada pel magatzem , be dons sols cal enganxar-la al telèfon del vailet-a i amb una petita modificació del cablejat i aparellant-ho tot al llistat de contactes ( guaiteu tutorial GALLOFON  al YUTUB ) aconseguireu que al tercer-quart o cinquè truc , el que vosaltres millor creieu , del telèfon i sense l’obligada  resposta de la pubilla o de  l’hereu , l’aparell els fotrà una bona enrampada allà on mes els hi cou.

Segons em pogut testar en les nostres probes amb la canalla del poble , a la segona trucada sense resposta , el tema us quedarà solventat de ben segur per sempre.

LA VIA

Es una via que te una mica de tot....

Roca de collonuda de bona i de no tant , algun llarg preciós algun de bo i uns quants de no gens , alguns passatges mes dolços i alguns de mes apretats , equipament d’última generació i equipament de mes que dubtós , reunions còmodes ( quasi totes) i alguna de no tant.

El llarg llarg 9 es el que li dona el caràcter a la via , un llarg dret a collons , poc equipat i obligadet ....us farà escalar de valent , porteu peces grans 4 - 4.4 – 5  i si repetiu anireu mes tranquils , el sis no el dúiem però segur faria bona feina  , encara que prescindible si porteu el grau apamadet.

Es una via on cal escalar amb les assegurances fixes justes i amb possibilitat de ficar bones peces a caldo.
Ho sentim però al primer llarg hi avia un tasco de fusta que en tocar-lo ha caigut i no l’hem pogut recuperar , es pot protegir igualment sense problema.

No hi aneu amb pantalons curts , es poc aconsellable per les zones on us caldrà lluitar amb la                  vegetació punxenca que hi trobareu.

Lo César que esta que se surt a tret en lliure tots els A1 , a la ressenya teniu els graus proposats.
Entre l’aproximació , la via i la baixada us quedarà una bona pedalada.

En fi , direm que es una via per a gent sense massa manies.

AU SALUT.












LO XIST