dilluns, 4 de juny del 2018

VIDA LABORAL 95m. 6C (6a/Ae) - STRIKE 135m. 6A+ ( V+/ Ae)- LA PERTUSA - CORÇÀ


Avui decidim anar a la PERTUSA que hi falta gent....mare de deu... qui l’ha vist i qui la veu , això ara sembla el PORT AVENTURA , entre Ferrateros i caminadors tot petat i amb el que sembla una competició a veure qui fa mes xivarri.

El cas es que primer ens ficarem a la VIDA LABORAL , una via equipada sobre una roca que a primer cop d’ull sembla millor del que real ment es...les preses petites no son tant de fiar com pugui semblar...algun cantet de peus i de mans ens han petat en el moment de tibar.

Es una via que transita sobre el V+ amb passos puntuals mes forts i no obligats.

Al tercer se’m va fotre al cervell d’atacar-lo en OFF WICH i no...així surt un 6b/6b+ obligadet , després lo César el va fer per fora i diu que si es un 6a+.

No ens va acabar de fer el pes i la cridòria constant dels ferratistes amuïna mes que altra cosa.

Acaba a una ferrada que resseguirem fins al cim.

Després anirem a la STRIKE amb un ambient ja mes tranquil encara que la sensació de mercat de plaça encara ens acompanyarà.

Aqui la roca ja es un pel diferent , bastant adherent encara que caldrà vigilar una mica en algun tramet i  pensar que les presses petites no sempre seran de fiar encara que menys que a l’altra.

Es una via discontinua quasi equipada tot i que la distancia entre bolts te un cert aire , caldrà portar material de complement.

Transita tota pel V/V+ amb un pas , no obligat , de 6a+.

La historia va de que nosaltres teníem entès que es podia rapelar...i no aquesta no....

Busquem una mica pel cim i en entendre que no sabem ni que busquen ni on buscar arribem a la conclusió que la em pifiat i que haurem de buscar alternativa per baixar....com a bons GALLS que som triarem la menys adequada...anar a buscar la baixada de la ferrada LA CANAL DE LOS OLMOS....que esta a prendre pel sac i per terreny senglaros i indefinit....en fi que la broma ens va surtir per una mòdica quantitat de dos hores i mitja fins al cotxe.....re que som uns cracs de l’orientació.

Si hi voleu anar mola primer cercar bona informació de com baixar i després vos hi fiqueu...no feu com nosaltres si no voleu fer una , encara que bonica , llarga excursió de baixada.

El cas es cap de les dos vies ens ha a acabat d’agradar massa , sense arribat a qualificar-les de rastroll , però la veïna el DIOS DE LA LUZ es mol me guapa i millor roca.
Ressenya Cal Gall

 TRAM DE 6C
 SEGON LLARG
 AL PAS DE 6B
 ESCALADA DISCONTINUA
 QUART LLARG
 CINQUE
 CUTRE RESSENYA CAL GALL
 BONES FISSURES
 BONICA PLACA DEL SEGON
 MES FISSURES PER DISFRUTAR
 A MIG CAMI DE BAIXADA
 UN GALL PEL SEMBRAT....NO ESTIC FEN UN MISTERI!!!

LO XIST