dilluns, 28 de maig del 2018

5 de Maig de 2018-COLLEGATS-Moles del Pessó-PERFORMANCE 205 M. 6a

Ressenya del Luichy
Ressenya de El Col.leccionista de Vies

  M’estic tornat un mandrós. Cada vegada em costa mes posar-me davant del ordinador per escriure una piulada i es que últimament , a la feina , m’hi passo un bon sarpat d’hores i n’acabo fins al “moño”.
   La cosa es que llegint una piulada del Màster Paepe, on diu que les parets tenen una moda que va i be, a vegades plenes i a vegades buides, crec que te tota la raó. L’altre dissabte vàrem anar a Collegats , vàrem aparcar sense problemes, érem sols, després van venir dos cotxes mes, el pany de paret on hi ha la Performance era buit i no mes es sentien els crits d’una colla que baixava pel barranc de Sant Pere.
   Però , es clar, cal tenir en compte que la meteo anunciava aigua per tot arreu, menys a Collegats, (segons marcava l’aplicació del mòbil del Lluis) i la va encertar. Si voleu anar a ascalar amb seguretat meteorològica , pregunteu-li al Lluis quina es la App i us la descarregueu del Play-Store.
   De la via que direm que no sapigueu, feia uns quinze anys des de la ultima vegada que la vàrem fer i com que hi teníem un bon record, calia comparar el abans i el després.     La conclusió es que es tan guapa com la recordàvem i que la part de dalt de l’últim muro apreta si el fas pel centre, nosaltres vàrem passar una mica mes a la dreta que es mes Love.
   Cal portar 13 cintes i els “aperos” quotidians, els Aliens de passeig. Us deixem un croquis d’aproximació per a que no us perdeu, del caminet a peu de paret ben “jabali”, no sembla que hi vagi massa gent.
   Les fotos son del últim llarg i no hi ha foto cim, som uns impresentables









LO CLIP: