dimecres, 20 de juny del 2018

PANIC TIMPANIC 6B OBLIGAT 250M.-NARIEDA NORD-ALT URGELL


Be canalla...ja ha acabat de ploure , les bromades han escampat i com era de preveure lo Llorenç era radera carregant forces i preparat per a fer la seva feina , hi a fe de mon que la sap fe be el carnús.

Em passat de dies mig de tremolera a forta calor....gon seu i després diran que lo canvi climàtic es de sucre....¡¡ i uns collons de mico!!.

Es per aquesta feta que decidim anar a l’ombreta de la Roca Narieda W , la via triada serà la PANIC TIMPANIC .

Aquesta via en quant sents que es una via pràcticament equipada i amb un grau obligat de 6B te’n fas una idea , però quant mires per la xarxa gent que la te feta la impressió ja comença a canviar , es una via que te el seu caràcter particular....

La via s’ha fet bastant el que fa que ara la roca estigui prou sanejada i en el seu conjunt va de bona a collonuda , sols te alguns trams on l’adherència li falla una mica i a cops te un tacte als peus així com de relliscós però sense arribar a ser un problema.

A les fotos pot semblar que es una selva però els llocs per on passa estan mes que nets.

El tema assegurances ja forma part del caràcter de l’ascensió , trobareu que entre elles hi ha aire o molt aire com a norma , també notareu que si sou de mida estàndard en alguns xapatges  us cagareu en la gent de la generació del PETISUIS  (sempre he dit que ens caldria un pam mes ) alguns xapatges també tenen l’al·licient de que millor no caure , ja que o tens un bon factor  i o la caiguda  llarga amb alguna amb possibilitats de picar . Les assegurances tant poden estar abans com després del pas i pensar que el 6b obligat esta garantit per poder arribar a algunes d’elles i si no es així....a l’agulla al fil i espavil....que la bona volada no te la treu ni deu.

Un cop matisat lo caràcter de la via , per que el personal no s’enganyi , us direm que es un bon viot sobre roca bona amb bones possibilitats de ficar allà on no n’hi ha ( això si sempre respectant les distancies que marca la tònica ) i lo mes collonut amb ombra fins cap allà les sis.

Bona part de la via es sobre placa amb dos bons diedres preciosos i alguna bavaresa per anar canviant de registre.

Es una via mantinguda en els voltants del 6a amb força passos per sobre , alguns mes obligats que altres.

Es lògica i vertical amb masses reunions semi penjades per al meu gust i el de la meua esquena , les reunions no tenen ferramenta per al ràpel , però amb possibilitats de fer-ho si l'hi deixeu.

El que vol dir que si teniu el 6b apamat i no depeneu de l’equipament a tall de LOVE CLIMBING es una via mes que recomanable que us garantirà la sensació d’ascalar.

AU MAJOS A GAUDIR QUE JA COMENÇA L’EPOCA D’OMBRA I LES REMULLADES “APRE LE GRIMPER”

 RESSENYA MANGADA A INTERNET
 COSETES DEL CESAR...MAJO ELL NO?
 ELS PRIMERS METRES JA T'EXPLIQUEN ON T'HAS FICAT
 ESCALADA FLOWER POWER
 PRECIOS , INTENS I NET  LLARG LO SEGON
 TRAM DE 7B O A0
 VERTICALITAT CONTINUADA
 PLAQUES AMB GRAU OBLIGAT
 ALGUN PRIMER BOLT AMB AMBIENT
 PAISATGE BRUTAL
 L'ULTIM BRUTAL PERO JA SENSE PILES
 ARRIBADA AL CIM
 FOTOTORRADORACIM
 RECORREGUT DEL LA VIA

LO XIST