dimecres, 23 de maig del 2018

K 30 6B 110m - EL CAMI DEL GUERER PACIFIC 6B/C 60 m.- SANTANA-CASTILLONROY


Avui amb previsions de pluja per la tarde ens en anem de cap a SANTANA , un bonic racó de la província d’OSCA  a tocar de Lleida poc conegut i menys transitat encara.

Es una escola que per proximitat a estat quasi pràcticament explotada per la gent de Lleida ,
I trobareu una mica de tot , vies d’esportiva , vies equipades de semi , de mes netes i ben a prop el sector d’esportiva ELS AMICS a tocar de CASTILLONROY.

La roca es calcaria i quasi sempre de bona qualitat.
El tema aproximació es inexistent , sempre tot al costat de vehicle , es una escola ben còmoda.
Farem dos vies del MARMO la coneguda K 30 i la no tant transitada EL CAMI DEL GUERER PACIFIC.

La K30 son quatre llarguets amb uns dos primer mes equipats sobre una roca de collons de mico amb passets plaqueros de finura , per anar de bolt a bolt a voltes us caldrà escalar.

El tercer el trobareu quasi net però amb unes possibilitats de protecció de luxe , tot de bon i fàcil ficar , es per nosaltres un llarg preciós...mes del que de sota us pugui semblar ..una joieta.

El quart es prou estètic encara que curt , equipat amb dos ponts de roca que seran suficient per atacar-lo.

Després anirem a la GUERER PACIFIC , aquesta ja te un pel mes de compromís .

Tot i que la roca es també prou bona , els primers metres una mica molsosos , després caldrà superar un tram vertical amb un pito per sota dels peus i a un parell de metres a la dreta....aquí no mola caure , suposaria picar i en pèndol... també te una arribada a reunió de mata-tracció amb els peus en uns blocs un pel dubtosos , allò que se’n diu un llarg intens.

L’arrencada del segon també te una plaqueta de mala protecció amb una mica de molsa que li dona un puntet de tensió ,la gracia d’aquest llarg es un sostret de bon protegir que si no surt en lliure es pot fer en A1 fàcil.

Les dues vies es poden rapelar el que facilita la combinació i tenint en compte que per la bora en hi ha altres mes i a tocar.

Una combinació que us deixarà la sensació d’haver ascalat.



 RESSENYA
 PRIMER LLARG
 FINET SEGON LLARG
 MAGNIFIC TERCER
 FISSURES ORGASMIQUES
 DE MOL FACIL AMANIR
 QUART LLARG

 RESSENYA
 PRIMER LLARG INTENS
 SORTINT DE TRAM FINET DE 6B/C
 PRECIOS SEGON LLARG
 SOSTRE DE FÀCIL PROTECCIÓ
 LA TECNOLOGIA PUNTA HA ARRIBAT A LA GALLELITE
 FOTOBAR

LO XIST

1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Ja han d'anar be ja aquestes ulleres pels que ja tenim uns anys i les cervicals fotudes, però el careto que queda usant-les és per preferir la cervicàlgia ha ha ha