dimarts, 2 de gener del 2018

NILTINA 290m.6a+ obligat-CAP DEL RAS-AGER

Be ja s’acaba l’any 2017 , un any ple de moltes coses , unes de mes boniques i altres de mes esfaraidores....no donarem detalls que lo “GRAN HERMANO” aguaita per les cantonades i encara rebrem el que no necessitem , no fos cas que destorbéssim la llibertat d’expressió , aquesta tan ben garantida per la “PROSTITUCION ESPAÑOLA”.

Com s’ha de fer si ets de bona família ( aquesta es la que et permet despistar-te del afers nadalencs per una estona) anirem a cloure l’any fent una escaladeta de comiat.

Decidim anar a la NILTINA , que tots tenim pendent i tot hom en parla prou be , un cop al lloc en baixar del “ parato” hi bufa un vent mes aviat fortet i geladet....els mes assenyats , lo César i un mateix , arruguem lo morro i unflem el botet tot mirant a la nova generació , lo Jesús ,  deixant caure sense perdre lo posat de masclot que la nostra experiència ens recomana anar a una zona mes acollidora però sense ficar-hi massa convicció , no fos que la quitxalla vego un cert ànim poruc , ell que es mes jovenot i flamenc entén que la nostra vergonya no ens deixarà tirar enrrera i fa per que , sense mirar d’imposar-se d’una forma massa ferma ,la situació ens toqui la fibra d’aventurers i ens hi avenim. HAU SOM-HI!!!

Al final ni tant mal amb estones de ventades , una mica de fred i fins hi tot alguna suadeta ens surtira la cosa prou be.
La via ens ha agradat força , encara que algú diu que es discontinua , cosa ben certa , el cas es que això d’anar fent les roles en feixetes no deixa de ser un luxe per la comoditat que suposa.

Lo del grau no hi estem del tot massa d’acord , algun 6B ens ha semblat un regal i lo 6B+ in fumable, tot i que com no son obligats li trau la importància , el que garanteix que al segon “pegue” ho puguis treure segur sense problemes....lo primer de postureig per la foto i lo segon de sarpada a la cinta i amunt que be torta.

Ara la roca , tret d’algun petit rogle, de collonuda en amunt amb passatges de impressionant.

Bastant equipada amb bolts , tot i que en algun punt caldrà ascalar per xapar el següent , però sempre amb pinyes netes i garantida la possibilitat de reforçar “ l’asunto” en els lloc que no hi ha res.

L’ascalada ben distreta per que toca fer una mica de tot , variada de passos i tècniques el que li dona un plus de diversió.

De material feu cas a la ressenya ....no arrossegueu dos jocs per que no calen.....!!!!

Això si...a les arribades a reunió vigileu que com sol passar en aquesta paret podeu apedregar als companys.


EM TARDAT MASSA EN FER-LA I LA COSA NO HA ANAT DEL TOT PERFECTA.....QUE HI FAREM SOM GALLS I AIXO QUE HI EM FICAT TOTS ELS SENTITS I VOLUNTATS.

 RESSENYA CEDIDA PER LO GOOGLE

 PRIMER LLARG

 TRAM CABRONET DEL SEGON

 LO 6B? DEL QUART

 MAGNIFIC LLARG

 CINQUE 

 LO SETE POT SER SER ES EL MILLOR 

 AMB ROCA D'ESCANDOL

 LO VUITE UNA ALTRA JOIA

 PLAQUERO I TECNIC

 LLARG DE SORTIDA AL CIM

 AMB SOLET I TREMOLERES


 QUI DEU SER AQUEST ALBERT QUE VA REPETINT VIES???

 FOTOCIM

LO XIST

1 comentari:

Petrus ha dit...

Felicitats per la via! És una de les que tinc a la carpeta de pendents des de fa mooolt temps... A veure si aconsegueixo animar algun company! Gràcies per la informació!