dijous, 3 d’agost del 2017

Colores, 6b/c, (215 mts, 6b ob), Paret de les Bagasses, Terradets

Fa un parell d'anys Niko em va recomanar aquesta via, i com tinc per costum fer cas dels màsters, hi vaig. Ens hi posem amb l'Ari a les 5 de la tarda, amb una calor del copón, però l'ombra ens arribarà aviat. La via obliga, perfectament reequipada amb bolts, i on el anterior material ni es veu. Excel·lent treball de restauració. Això sí, els bolts a pendre pel cul l'un de l'altre. Toca escalar. De mitjana surten més de 4 mts. entre bolt en tota la via.

Surt l'Ari al L1, on hi ha un pas a l'inici (V, juasss). El L2 serà el més obligat, amb un pas fi de placa i l'assegurança dos metres sota els peus. La roca, en general, entre bona i d'escandol. Algun llarg de 6a amb el seu pas xungo, i la traca final del L6, amb un desplom, aquest sí, ben protegit, però que m'obliga a fer algun repòs. A destacar l'arribada a la R6, amb uns 15 mts sense res (IV) i una roca ranurada acollonant, on no pots caure encara que vulguis.

En 3 hores i mitja hem enllestit. Ja sols queda el llarg de tràmit, però resulta que algú (no diré qui, el/la mateix/a que va perdre les claus del cotxe a Montrebei), ha deixat caure les meves sabates. Afortunadament la via està equipada per rapelar. En 5 ràpels som a peu de via i amb les sabates als peus. Potser fins i tot és més ràpid rapelar-la. Ho haurà fet volent ?

Material: 8 cintes. Cam #0.75


Un parell de ressenyes

Ari al L1

L2

L3


L4


L5


L6

FotoRiuPeuDeVia

Lo Xist

2 comentaris:

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.