dissabte, 12 d’agost del 2017

No Entaleguis, 6c (6a ob, 105 mts). Canelles

Quedo amb Pepe que baixa d'empudegar ossos al Pirineu, amb la intenció d'anar a Canelles a fer la Barreiros, que avui en teoria no farà calor. Som uns Rodríguez-Picó. Començo amb el primer llarg de la Barreiros, i arribem a la R1 sufocats. El puto airet que corria abaix, a la R1 ni gota. Total que baixem tranquilament per les escales i ens posem dins el tunel a esperar que ens baixi la temperatura. Cosa que em fa pensar lo tanoques que som, complicant-nos la vida per pujar a una reunió on s'hi arriba en escales. Torna a córrer aire i li fotem a la No Entaleguis.

El primer llarg és particular. Sortida d'ambient aquàtic, cap al 6c. He de parar, mirar-m'ho i encertar els cantos. Un cop superat el 3er bolt ja fàcil a la role.  Al R2 surt Pepito en una tirada boníssima. V+ però atlètica, que també podria passar per 6a. Al L3 torno a sortir, i he de provar-ho també dos cops. Compte amb el 6b+ de l'època. La resta de la tirada guapíssima, per diedres i plaques excel·lents.

Avís per a navegants. El segon clau del L3 ara està al pantà. Recuperant la cinta, el clau ha sortit (treballava en palanca) i se n'ha anat a l'aigua. De totes maneres, pot posar-se algun àlien prop d'on era. I el bolt tampoc està tan lluny.

És una via excel·lent. Molt bona. Retirada en un parell de ràpels.

Material: Amb àliens i tòtems fareu.

Ressenya Cal Gall

Ressenya Cal Luichy Tunejada

L1


Pepe al L2

L2

L3. Sostre d'on ha desaparegut el pitó

L3

Fotocim
Lo Xist