dimecres, 3 de maig del 2017

La Via del Pare, 6a+/A1+, (125 mts), Cinglera del Tabac, Montroig

Una bonica manera de recordar aquells que ens estimem i que perduraran en la nostra memòria, posant-hi tot l'esforç, estima i saber fer en aquesta tasca. La via és un petit mirall de la nostra existència; a trams dura, on s'ha de patir; a estones  ens fa gaudir, amb plaques de somni; algun llarg per relaxar-se i en algun punt, bruta i feble, com aquells moments que volem oblidar. I sobre tot curta. Sempre és més curta del que voldríem.

A destacar un primer llarg més expo que la resta. Entrada desprotegida, i amb poques possibilitats fins estar ben aprop del pitó. I que també presenta una sortida del segon diedre complicada, per la vegetació que s'hi ha acumulat i les poques repeticions (6). A la resta de llargs la tònica canvia i et permet gaudir de debò.
El segon de diedre taronja i després placa, boníssim. Un tercer de tràmit amb roca a controlar i l'últim és la cirereta del pastís amb un primer tram d'artificial (A1) i una placa vilanovina per guadir!

No fem en lliure i el L1 ni el L4. Massa durs per a nosaltres.

Gràcies companys. Repetir una via oberta per un amic sempre fa especial il·lusió i més quan està dedicada a una persona tant important per a ell.

Material. Del que posa a la ressenya, el C#4 és opcional. Que els tascons siguin de cable és important  ;-)  (de què són si no, avui en dia ?). I per cert, els 20' d'aproximació suposo que són si es fan en moto. Si no, compteu amb 40'.

Ressenya original (lleugerament modificada)

L'Ari a l'inici del L1

Llastra que falta, responsable del darrer desprendiment

L2

Arribada a la R3

Fàcil L3

L4

L4

Totes les repeticions

R3

L4

Fotocim


Lo Xist:  (la puta gràcia que us farà quan això s'ompli de guiris)

https://www.outsideonline.com/2179201/5-reasons-spain-best-place-climb

2 comentaris:

Lo Gall ha dit...

com sabreu i han dos bies a prop molt bones tambe obertes pel Tonet i jo
saludos
lo nik

Csar Fdez ha dit...

ja tinc ganes de fer-les aquestes !