diumenge, 28 de maig del 2017

RAT PENAT 110m 6C+(6C OBLIGAT)-LES GRALLES-SERRA CARBONERA

Veient les previsions meteorològiques decidirem encetar la temporada d’istiu.

I per començar-la  anirem a la CARBONERA  a les GRALLES a tastar una creació del SALLA.

Lo Salla es un bon xicot i també un bon ascalador ….però….però….també te alguns defectets…ho ficaré amb diminutiu per treure-li ferro…però la mare que’l va parir.

Ell lo tema grau no el toca massa be , del que ell digui hi heu d’afegir un plus mes per si de cas.

El tema ressenya ja no es que el toqui ni be ni malament , directament ja ni el toca, no en fa i llestos .

I els xapatges…ha els xapatges…si ets de mida IBERICA  els seus xapatges tenen delicte, et pots trobar fàcilment abans d’un pas en posició de repòs i la xapa a un pam , i llavors recordant-lo a crits fes mig pas fica cinta i baixa a passar la corda, si feu vies del salla penseu a portar una tramposa i la seua família ho agrairà força.

Això si te vies molt bones ,no regala res però te un bon ull lo cabró , pero penseu que les seves vies es ben facil que portin cirereta.

Hi aquesta n’és una bona mostra , una via descarada amb molt ambient que us farà escalar per un terreny vertical sobre una bona  roca mantinguda entre el V+-6a amb passatges escampats mes fortets.

Lo primer ja arrenca amb un 6c+ força equipat que vos portarà a un fissurot d’orgasme ja  fins la role , creiem que obligat deu anar sobre el 6b.

Lo segon surt recte de la reunió amunt ( no feu cas d’un pont de roca de l’esquerra) llarg també molt guapo i de bon protegir , també deu ser un 6b obligat.

Lo tercer es el llarg de la via , mes llarg vertical i mantingut a collons , amb un passatge quasi al final amb segell  SALLA… 6c obligat , un bon vol si no te’n surt i cap possibilitat de fer trampes, com a molt si porteu una ungla i encara així  ambient garantit.


El cas es que es una molt bona i guapa via si porteu el grau necessari , i si no busqueu manolo que us faci lastir per que lo traçat s’ho mereix.

 RESSENYA CAL GALL NO PAS DEL SALLEITOR

 ARRENCADA JA DE TIBADA

 AVUI PORTEM GALLA MANOLA

 SEGON LLARG TIESET

DESPLOMET DEL SEGON 

 TERCER...APRETEU EL CUL

PRECIOS AMB DOS TRAMS DE 6C 

AFOTOOMBRA

LO XIST