diumenge, 7 de maig del 2017

Feixa dels Espàrrecs, (V/A0), Paret d'Aragó, Montrebei

Avui tocava escalar la Pilastra dels Voltors, així que quedem d'horeta amb l'Ari i ens hi posem. L'aproximació està ben detallada al darrer llibre de Luichy. Sols cal encertar l'entrada a la feixa, que està ben marcada amb 3 grans fites. Un cop aquí, la cosa no té pèrdua si aneu amb compte i no us foteu barranc avall. Malgrat tot, aquí teniu el track GPS, gentilesa de logalldeponent. Compte amb el ràpel. Empreu les vostres cordes. Nosaltres emprem les cordes fixes per rapelar, i en el segon segment veig dos mossegades a la corda que fan que se'm caigui un colló per cada camal.

Després de 2 hores, estem a peu de via, però amb un petit problema. Algú, i no diré qui (sóc un cavaller), ha perdut les claus del cotxe. Així que davant la panoràmica d'acabar la via, no trobar les claus, i passar-nos la nit al ras al costat del cotxe, esperant rescat, decidim tornar per on hem vingut. Al peu del ràpel trobarem el llarg més difícil d'aquesta particular via. Un prússic improvisat, i remada de 60 mts amunt. Sortint de la feixa trobem la jaqueta amb les claus dins. Una horeta més i al cotxe. Ha estat una bonica excursió. Cap a Zurita a fer esportiva

Material: Sols us caldrà cordino per prússic o pato.  Nosaltres, opcionalment, portem àliens, tascons, tòtems, C#3, C#4 i 15 cintes. No fos cas.

Fites d'entrada a la feixa 

Baixant

Aquí estaven les putes claus !


Track. A wikiloc

2 comentaris:

LO SERGI ha dit...

PENSAVA QUE HAVIEU DIT QUE JA NO OBRIRIEU CAP VIA NOVA!!! QUE HI HEU POSSAT PARABOLTS??? JO, AL MENYS, NO MES EM DEIXO ELS GATS DE TANT EN TANT.

Csar Fdez ha dit...

No, l'hem deixat Clean Climb. No fos cas que ens toquin la cresta