divendres, 30 de desembre del 2016

RESOL V+ 90m. i KRACK BAND V+ 50m. - MONTROIG

No roba qui vol si no el que en sap , fins i tot per mangar cal ofici….

Resulta que un dia , un que no coneixeu de res ,un que no es gall i que no es de Lleida , se’n va anar al DECARTRO a comprar-se una cantimplora , un cop al prestatge en va agafar una de mes cara i una de mes barateta , mentre remugava quina seria la triada , va i s’he li cau l’etiqueta magnètica de la mes barata al terra…ell el puta , en un rampell de lladronicia, aprofita l’ocasió i decideix enganxar-la a sobre de la mes cara i així treure’s pel preu de la cutre la bona.

Ell tot apretat , neguitós i suant  ,com a mal delinqüent que es , se’n va tremolos cap a la caixa amb el culet apret  , tot patint pel  possible avergonyament  de que l’empaitessin públicament fent de lladregot. Però un cop a la caixa , el depenent  , passa l’article pel lector , li avia el rebut , passa la targeta pel datàfon , li embolica l’estri i li dona els bons dies.

Ell tot content i ja mes tranquil , amb una rialla maliciosa surt al carrer tot ufanós i cofoi ,després de fer uns quants metres decideix mirar-se el tiquet per tal de gaudir el moment de victòria de la seua malifeta estratègicament calculada….quant de sobte se’n adona que el fill de puta del lector va llegir a l’hora les dos etiquetes magnètiques  i evidentment les hi va cobrar….que el carallot del depenent ho no se’n va adonar o va pensar fes-te fotre delinqüent.

Ell tot amuinat pel fracàs i avergonyit no va ni gosar tornar a reclamar i es fa fer fotre.

VIGILEU…. NO TOTS PODEM SER DEL PP DE VALENCIA.

Avui decidim fer cas al facebuc  del  JORDI MARMOLEJO , anem a fer un recorregut pel MONTROIG  i que ell  recomana d’obligada escalada per a tot  aspirant a CLASSIC CLIMBER , nosaltres ja sols aspirem el ventolin per l’asma , però les vies les volíem  al sac.

La veritat es que te raó i son dos bones vies per trastejar.

Primer comencem per la RESOL a l’agulla del pelat  del Sr. BRESCÓ , una via semi equipada prou bonica , curta , de fàcil protecció , sobre roca prou bona .
El primer llarg el CESAR  l’adreça  per una plaqueta  verticalota i li surt mes xulo , sobre el V+ a equipar.

Després sobre el V+ i amunt amb la roca cada cop mes bona , les reunions equipades i alguns parabolts als llargs.

Després anem a la KRACK BAND al sector PA DE QUILO, aprop de l’ermita , del CAUBET i la PILI , via recomanable al mes pur estil JOAN , un paio estalviador com pocs , no equipava ni els ponts de roca…recordo un dia que em va dir que les seues vies no calien restaura-les , per que com no hi deixava quasi mai res.

Un primer llarg molt guapo , fissurat i vertical a equipar al gust sobre roca gris de V+ i un segons plaquero mes bonic del que pugui semblar des de la role i  sobre una roca de collons de mico , també de V+.


 RESSENYA ORIGINAL

 PRIMER LLARG

 VARIANT CAESAR ENSIGALEITOR

 SEGON LLARG

 ARRIVADA A LA SEGONA REUNIO

 TERCER LLARG

 CARAGOL TREU MORRO

 RESSENYA ROBADA AL SR. ESCALATRONCS

 PRIMERS METRES 

 LLARG PRECIOS 

 SEGON LLARG

 TRAM DE V+ EQUIPAT

 FOTOCIM AMB BONA COMPANYIA , LO JUAN CARLOS I LO MANEL


LO XIST