dimarts, 13 de desembre del 2016

Bia Hoi, 6c/+ (6a/A1 ob), 110 mts, Pala Alta

Fins ara, si buscàveu informació a internet d'aquesta via us trobàveu birra vietnamita, i prou. Nosaltres, la birra aquesta no l'hem tastat, però si és com la via, serà intensa.
-L1. Té un arranc desplomat, protegit amb 2 bolts i un pitó. Cal posar ferralla entre aquestes assegurances. Faig paradeta al dos bolts ja que aquests sostres no són lo meu i entrar així a saco, trinxa. Hem passat de 0 graus al cotxe a tenir una calor de collons en 6 mts de via. Des del pitó a la R1 res de res. Flanqueig llarg a protegir i roca regular, típica de la primera feixa de la paret.
-L2. Llarg net. La roca sembla millorar tret de l'inici. Fissura a mig llarg vertical i atlètica, amb roca a controlar a la sortida. Encara cal netejar-la millor, i això que ja van passar per aquí la cordada Salla-Francia i van fer feina. Jo encara tinc l'"habilitat" de tirar-me un microones a sobre el peu. Sort que vaig de segon i l'Ari ha enllestit el llarg amb solvència.
-L3. Sense dubte el millor. Sol us caldrà un C#3 per arribar al primer bolt i un tascó o tòtem petit/mitjà per protegir l'arribada a la reunió. La placa està equipada amb 4 bolts i 2 pitons. Cal tibar de valent. Al tercer bolt pillo la cinta per xapar per por a volar massa. Reposo una mica i continuo. Surt en lliure però suant tinta. Particularment estranya la sortida pel diedre on cal protegir-lo i sortir en adherència de mans i peus.

Guapa via, amb el grau apretadet a la que encara li queden unes  quantes cordades per deixar-la ben neta.

Material: com us diu la ressenya us caldrà repetir friends fins al C#3. I si porteu el C#4 també el posareu. Tascons millor que àliens


Ressenya original

Arrencada al L1
Ari al flanqueig del L1

L2 al 6a

L2

L3

Arribada a la R3


Montroig màgic
Fotocim



Heroes del Silencio, 6b, Pala del Coll

Opció ràpida i bonica per acabar el dia. La via està re-equipada amb bolts i no us caldrà res si aneu bé de cap. Si no, algun friend petit/mitjà us ajudarà. Tots els llargs són bons, però el darrer és collonut. Arribant a la darrera reunió trobareu 2 pitons (un d'ells super-pitó), que semblen reunió. Podeu parar aquí si voleu tenir el company a la vista. Si no, Acabeu de pujar i trobareu 2 spits.


L1

L1

L2


L2

L4

L4
Lo Xist


2 comentaris:

Lo Gall ha dit...

ole ole quina fotako la ultima con peazo bucle que te l'Ari no pareu manoletssss


lonik

Csar Fdez ha dit...

Juass. No m'havia fixat. No li diguis ;-)