diumenge, 17 de juliol del 2016

INTEGRAL PURETA V/V+ - CAMARASA

Camarasa te vies de tots tipus, de mes equipades i de menys. Com diuen alguns hi han vies molt repetides i altres que no tant o gens ,això be donat  quasi sempre per l’equipament mes que pel traçat i fins i tot lo grau.

Suposo que això que ara en diuen ascalada comercial es el que mes crida l’atenció al gruix de la gent , tot i que creiem que cadascú ha d’ascalar lo que li surti dels pebrots , nosaltres us volem animar a tastar algunes vies que per el seu poc grau i la facilitat i fiabilitat de l’autoprotecció us atansaran a l’ascalada neta que sota el nostre criteri us donarà un puntet mes d'egosatisfaccio.

Aquesta combinació es un bon exponent de via fàcil , pràcticament quasi neta ( ponts de roca i algun espit o parabolt ) amb un traçat poc exigent i gaudidor  que sols presenta un bon últim llarg mes picantet però menys del que sembla a primer cop d’ull , el pas de cinquè el trobareu equipat i la resta de bon amanir amb tascons i frenchis.

Com totes les vies poc repetides la trobareu un pel herbosa però res que pugui emprenyar , mes al contrari escalareu amb l’olor del te de roca i altres flaires de la flora mediterrània.

Bona roca i reunions còmodes equipades o amb abres ben formosos.

De baixar millor pel camí del pont penjat.


 RESSENYA ORIGINAL

 PRIMERS METRES 

 BONA ROCA AMB AMBIENT SELVATIC A L'OMBRA

 SEGON LLARG ACANALAT

 INICI TERCER LLARG 

RADER LLARG

LO VIDEOXIST    LO PAU DE PONTS

4 comentaris:

Csar Fdez ha dit...

Vaja merda piulada. Qui éreu de cordada a part del Pau de Ponts?

pepet ha dit...

Com que ja no hem deixes fer piulades perdo facultats...i com que hem vau deixar sol hi vai anar sol.

Csar Fdez ha dit...

Sol!! Vaya crack

LO SERGI ha dit...

Ja no vol anar ningu amb ell, Pobre!