diumenge, 3 de juliol del 2016

Devil's Rut, Paret del Dispensari, Camarasa. 100 mts, 6b

Ara fa dos anys  començàrem amb lo Pepe aquesta bilogia. Al juliol del 2014 vàrem fer la Legend, i poc després intentàrem la Devil's. Però al segon llarg, no vaig encertar la ruta (tot i ser prou evident), em vaig endur una nevera que em va passar per sobre i vaig acabar a urgències (això sí, per propi peu). Ara una mica més vells hi tornem. El primer llarg està net, amb un inici de V+ potent. El segon té una arrencada una mica més dura (6a), al sortir un pont de roca putrefacte (que no toco, munto un altre), i a caçar un spit al diedre. Llarg molt bonic. El tercer deu ser el més expo. Sortida a xapar un spit llunyet, amb poca possibilitat de protecció, a buscar un segon spit on està el pas dur, i a partir d'aquí, a apretar les dents fins a la reunió (el tercer spit no existeix, o no l'hem vist, i mira que l'hem buscat). El quart llarg és boníssim (massa curt), tot de diedre, amb arrencada dura (6b), però amb possibilitats de protecció.

La via és molt bona. Molta vegetació però, ja que es deu fer poc. De fet, vam trobar una de les cintes que vàrem deixar en la retirada de feia dos anys. Senyal que no s'ha fet.

De material portàvem tascons, àliens, tòtems, i un C3. Tot i que a la ressenya diu fins el C2, al darrer llarg podeu posar el C3, i si voleu més confort, fins i tot el C4. I 12 cintes.

Retirada per la baixada a peu cap al pont penjant.

Ressenya Original. Molt art !!!

Lo Pepe a l'inici del L1

Inici del L2

Diedre final del L2. Una mica herbosa l'arribada

Tea Rock

Inici del L3

Més L3

La mainada 

Fantàstic L4

La padrinada
Lo xist  (Cafèl·lacions)