diumenge, 12 de juny del 2016

VIA DEL 79 - BARRANC FONDO-SANT LLORENÇ DE MONTGAI

De tant en tant arriben sorpreses que no t’esperes.

El cas es que ha aparegut una via nova al BARRANC FONDO , be la tenien a mitges des de fa molt temps i ara l’han acabat.

Teòricament lo MANEL te la ressenya penjada al feeselruuk  , però jo , amb la facilitat que m’es coneguda al mon de la Informática , no vai saber trobar-la i es per això que hi vam anar de sentides i a ulls tancats….però res …de bon trobar i de bon seguir.

Cal encarar-se cap a la ferrada  PAGATE ALGO JUANITO  i un cop allí resseguir el peu de paret i en girar , allí mateix , un esperonet trobareu un BETLEM pintat a la roca i desprès el peu de via on hi ha un pont de roca .

Lo primer comença fortet per una mena de diedre fissurat de bon equipar de 6b/6b+ , amb possibilitats de sol ventar-lo amb A1 , continua per una mitja vira de IV+, vam netejar una mica la roca però encara caldrà vigilar per que hi pot haver algun canto mòbil.

Lo segon surt per la dreta de la role en travessa  per un tram de roca tambor fins a buscar una fissura  a la plom del primer bolt, aquí hi havia un clau que se’m va quedar a les mans …al no portar martell no el vam poder tornar a ficar , però cap problema ja que en el seu lloc hi entra un tasco petit a caldo , després de xapar el bolt  afluixa fins la propera placa equipada per fer A0  ,que en lliure surt 6c , i ja torna a terreny fàcil fins el cim.

Via curteta però interessant  ,amb roca a controlar en alguns petits trams ideal per combinar amb alguna de les vies veïnes.

Semi equipada amb bolts i ponts de roca , grau obligat A1-V+ a equipar





 A FALTA DE RESSENYA ORIGINAL UNA DE CAL GALL

 PRIMERS METRES

 VERTICALS I DE BLOC

 FISSURA AGRAIDA D'ASCALAR

 FRIENDS A CALDO

 AQUI S'ACABA EL BALL

 EL PITO JA NO HI ES ARA TASCO A CALDO

 V+ VERTICALOT

 ROCA BONA EN GENERAL PERO NO SEMPRE

 LO MAGNANIM HUANG

 LO MIGUEL ANGEL ENCADENANT L'A0 -6C

 FOTOFEIXA


LO XIST PRE SELECCIONS


2 comentaris:

Anònim ha dit...

El juan,al tope rope ;-))
Hay que hacer mas carril😂😁😀

Anònim ha dit...

Cardio😂😂😇