dimecres, 2 de setembre del 2015

29 d'Agost de 2015-ESCALES-Shin Chan 210 M. V+

CRONOLOGIA:
ANTECEDENTS DE FET:
   Després de set o vuit mesos rondinant per les parets del nostre petit País i per les pistes de Pàdel (sí , passa algo?) amb un mal d’espatlla fastigós, després de que la metgessa de capçalera em digues que era una tendinitis i em receptes antiinflamatoris, després de aconseguir visita del traumatòleg i em digues que li semblava que era de l’articulació i també em receptes antiinflamatoris, després de que em doni hora per a una Ressonància pel mes d’Agost... decideixo ,amb los collons inflats (paradoxa) retirar-me de la vida activa, després d’acabar la via “Els Misteris del PepeGall”. Això era al Febrer d’aquest any.
   Aprofito el temps per meditar sobre coses profundes.... Com posar-te al sofà de tal manera que no et faci mal i que et puguis gratar la collonera amb comoditat. Com cruspir-te un bon boci de pa de pessic sense que caiguin molles al sofà i s’emprenyi la parenta. Com no agafar Torticolis fent una bona sobada al Tresillo.... Es a dir, arribar al Karma, de la manera mes natural.
   En un moment de desesperació, me’n vaig a un Trauma de pago i em diu que això li sembla que es una Bursitis del Supraespinos i que no creu que hi hagi res d’articulació “Con Fisio, probablemente se pasara, tenemos una fisio que lo hace muy bien a 50 € sesion” No em queda molt clar que hi entra a la “sesión”. Decideixo anar al meu fisio mes barat però tampoc es soluciona, així que a esperar la ressonància.
Per fi la Ressonància i al cap d’un mes la sentencia i que diu el següent:

HALLAZGOS: Hipertrofia de la art. Acromio-clavicular, con osteofito inferior que impronta sobre el tendon supraespinoso. Edema oseo en los bordes oseos articulares.
Resto de setructuras oseas de morfologia, señal i disposicion normal
El tendon del supraespinoso en su posicion distal esta discretamente engrosado y aumentado de señal en DP, siendo hipointenso en T2. No se observan imagenes sugestivas de rotura
Los tendones del infraespinoso i subescapular estan integros
Tendon de la porcion larga del bíceps de morfologia y localizacion normal
No se observa liquido intraarticular ni en las bolsas periarticulares

CONCLUSION: Artrosis acromio-clavicular con osteolito inferior que impronta sobre el tendon supraespinoso y edema oseo.
Las alteracions descrites en el supraespinoso son compatibles con cambios de tendinitis.
“Y hasta aquí puedo leer”
Després de tot això la Doctora em diu que ha de “elevar el diagnostico a tercera planta, (cirurgia) i a ver que deciden. Te notificaran la visita por correo”
Fa tres setmanes i “la vida sigue igual”

SOLUCIO: Truco a la penya i me’n vaig a Ascalar. Els hi demano que tinguin una mica de consideració, ja que soc un Gall amb un perdigó a l’ala i no puc tibar gaire... I com no podia ser d’un altra manera troben el lloc perfecte per afer la “reentree”.... cap a Escales que hi falta gent.
   La via triada es la Shin-chan  (Love.climbing total), via per a passar-s’ho d’allò mes be. Ves per on que a sobre el Nico em fa fer de primer, com un Gall de pro. D ela via no explicaré res mes per que tot deu sap de que va i de la lesió ja us tindre informats.
   Aprofito per donar ànims i records a la Mercè (mamuchi) per a que es recuperi aviat del malparit accident que va patir. Besitos















 FOTOCIM
 LLARG DE MES

LO CLIP:
 

6 comentaris:

pepet ha dit...

Gonseu...que n'estaben de tranquiles les pared sense tu..s'acabat la pau, tremoleu tots i totes,¡¡¡¡LO GRANGALL HA TORNAT!!!

Jaumegrimp ha dit...

Benvolgut company, celebro que tornis al mon vertical, pel que veig el problema que tens és l'osteofit acromio-clavicular que t'inflama el tendó supraespinós.
El Pàdel de moment deixa'l és el que més et perjudica, si escalant no molesta massa endavant, però et cvaldrà un repasset : artroscòpia d'espatlla per a llimar l'osteofit i evitar la irritació del tendó.
Ànims i a buscar un bon artroscopista.

Lo Gall ha dit...

Hola Jaume, gracies pels anims, ara caldrar esperar a que els bons homes de la S.S. s'animin a rebrem. De moment, anirem fent amb dosi de magnesi i terapies naturals, i sembla que la inflamacio ha baixat i millorat el moviment (vaig a un bruixot)
LO SERGI

Mercè Planas ha dit...

Sergi!!! m'alegro molt que puguis tornar a les parets..et trobavem a faltar.
Petons i fins aviat.

Csar Fdez ha dit...

Molt cuento és lo que té. Se li ha unflat el supraespinós de gratar-se els ous estirat al tresillo

Lo Gall ha dit...

Bueno.... No hi ha res mes sa que la puta enveja per despertar baixes pasions al GALLS unicelulars. Tot de bon rotllo eh?
LO SERGI