dijous, 14 d’agost del 2014

10 Agost 2014-CAMARASA-Paret dels Heretges-PUPURRI DE VIES V+ apretat


HOLA MAJOS I MAJES...BON ESTIU I BONES VACANCES A TOT HOM.

El cas es que volíem fer la ISIDRES CRACK , però al plantar-nos sota ,veiem que el primer llarg torna a ser a mans de la natura ple de herbetes ,matolls i matollets en una ben parida harmonia amb l’entorn ,per tal de no trencar aquesta pau i no tornar a desfer el que ella avia decidit refer, decidim canviar els plans i emprendre per una via esportiva ANGELS I DIMONIS que hi ha just a l’esquerra que va a petar al mateix lloc. Llarg equipat de V+ i reunió equipada.

Al segon tornem a la via triada , un llarg de fissura-diedre de mol bon protegir, que acaba amb un tramet lleugerament desplomat , de mes mal protegir degut a la irregularitat de la fissura. Aquet llarg a la ressenya original l’hi donen V+……mes punts suspensius encara……per que vos feu una idea mes precisa, apuntar que es grau SANLLORS vell i de la TAK BANB, això si molt bonic. Reunió de sabina i un tasco abandonat.

Al tercer llarg, lo César, després de la travessa i quant es troba sota de la canal-fissura, veu que la natura també a decidit quedar-se amb aquet tram i ell decideix tanmateix que no l’hi ve de gust barallar-se amb la vegetació que reclama el que era seu i tornem a variar els plans. Així que aprofitant que la NORMAL AL SABARDO passa pel costat, de cap a l’agulla IV+ .Reunió equipada per rapelar.

Un cop al cim de l’agulla, lo de rapelar esta una mica pelut, per que a la reunió d’abans m’ha caigut lo reverso ( mira… el homes no podem fer dos coses a l’hora) i a mes a mes amb la surtideta tan bonica que hi a fins al cim , una bavaresa de llibre de V,decidim continuar. Reunió equipada per rapelar o caminet pit amunt fins el camí de l’ermita i d’aquí esquerra i avall.





 LO CESAR...ELL MATEIX...TAL COM RAJA

 ESCAQUEIX DEL PRIMER LLARG 


 ARA SI A LA ISIDRES CRACK


 UN LLARG MOL GUAPO


 AQUI APRETANT LO CULET


 DEU NI DO QUINA SELVA...FUIG


 ULTIM LLARG DE LA NORMAL DEL SABARDO


 AQUI VIGILEU ALGUNS ROCS


 MITEL ELL QUE FELIÇ


 LO CESAR......ES UN CRAC DE LA FOTOGRAFIA


AFOTOCIMSUATSCOMPOLLs
LO XIST

















1 comentari:

juanill lo val de ram en ram ha dit...

Quins records... a aquesta via li vam fer la segona amb la dona... quan els friends encara eren de pal rígid... Una pena que no es faci més ja que a Camarasa si les vies no es fan la vegetació se les menja.