dijous, 31 de juliol de 2014

INFO-GALL:
212 !!!


AU PUES... JA ESTÀ !! TOT VA COMENÇAR ALLÀ PEL 1992....LES CASUALITATS DE LA VIDA HAN FET QUE TANQUI EL CERCLE AL MATEIX CIM, 22 ANYS DESPRÉS......
EL 30 DE JULIOL DE 2014 COMPLETO UNA LLISTA QUE ENS FA ESPECIAL IL.LUSIÓ A TOTS EL QUE FEM MUNTANYA. TOTS ELS CIMS DE MÉS DE 3000m QUE HI HA AL LLOC MÉS BONIC DEL PLANETA. LO NOSTRE PIRINEU.
PUJANT AL CIM DE L'AGULLA INFERIOR DEL CLOT DE LA HOUNT (3043m), L'AGULLA SITUADA AL LLOC MÉS RECONDIT, SOLITARI I PODRIT DE TOT EL PIRINEU, TANCO EL CERCLE. AIXÍ, TOT SOL, ACOMPANYAT O ENSENYANT CAMINS, HE PUJAT 284 TRESMILS.... I ENCARA EN TINC QUE REPETIR MOLTS MÉS PER ALTRES VIES ( EL PIRINEU ÉS INFINIT); ARA TOCA ENSENYAR ELS CAMINS A LA CANALLA QUE JA PUJA....
EN AQUESTS ANYS, HI HA HAGUT DE TOT... HEM TINGUT ÈXITS, FRACASSOS, ALEGRIES IMMENSES, DERROTES GLORIOSES I RECOMPENSES INFINITES. HE BAIXAT DELS CIMS DE TOTES MANERES...... COIX,...CONTENT,...AMB OSSOS TRENCATS,...MOLL,...PELAT DE FRED,... PLORANT..., PARTINT-NOS LA CAIXA RIENT,...XERRANT AMB EL COMPANY,...O TOT SOL EN UNA SOLITUD DESCOMUNAL GAUDINT DE LO NOSTRE PIRINEU.
TOT VA COMENÇAR AMB LO TOMÀS (MENUDO MASTER...) ELL EM VA OBRIR LES PORTES A AQUESTA AVENTURA. ALTRES AMICS M'HAN ACOMPANYAT. A TOTS: GRÀCIES ! DÓNO LES GRÀCIES ESPECIALMENT AL TOMÀS, AL DAVID GARCIA I AL JORDI MORÉ. ALS QUE PER AQUÍ QUEDEM: CONTINUEU FENT MONTE; VAL LA PENA! ; I ALS QUE JA NO HI SÓN TAMBÉ. UN RECORD ESPECIAL PER AL JORDI ROURE (EPD), QUE VA APURAR EL SEU SOMNI FINS AL FINAL:"QUÈ CABRÓ !! ALLÀ ON ESTIGUIS SEGUR QUE ET FAS UN FART DE PUJAR MUNTANYES...!"
WALTER BONATTI TENIA RAÓ: AL CAP I A LA FI, NOMÉS SÓN MUNTANYES D'UNA VIDA.. NO IMPORTA QUÈ S'HA FET, SINO COM S'HA FET.
BÉ DONCS: TAL I COM DEIA MARK F. TWIGHT : "ALS MEUS MESTRES HO DEC TOT; ...UN, DOS,...DEU MIL ! "

 Cim Clot de la Hount (3289m)


Cim de l'Agulla Inferior del Clot de la Hount (3043m)

3 comentaris:

Lo Gall ha dit...

Collon Jaume tu si que ets un GALL amb tota la cresta. Enhorabona

Jaumegrimp ha dit...

Enhorabona, una dèria que molts tenim pe`ro que pocs assoleixen, repeteixo ENHORABONA!

chavi raventos ha dit...

Cuando he empezado a leer la piada sabía el objetivo que habías completado e imaginaba el esfuerzo empleado pero no me esperaba que el último, el que te faltaba fuera el que me falta a mí desde el año 2004.
me da pereza ir allí sólo por ese pico secundario y ha despertado mi curiosidad leer tu post.

Mi mail es luisaychavi@msn.com

Si no te importa me gustaría saber por donde fuiste para alcanzar su cima.

La vez que lo intenté no dí con la bajada acertada para llegar al pico. Suena raro pero sí se llega bajando.

Enhorabuena y saludos, Chavi