divendres, 4 de juliol del 2014

4 juliol 2014-CAMARAS-Pared del Dispensari-LEGEND 100m 6a+(obligadet)

Com ara es temps d'amagar-se,el galls que ja anem tenin una edat i poc esprit patidor , tenin dos opcions....
una es la piscina,per sobre tot amb xiringuito i noies amb poca roba... i l'altra es CAMARASA. Com que avui la família volia anar a la piscina,dons jo cap a Camarasa...fa lleig que la teua mestressa i les teues filles et vegin aguaitant les mosses, que a mes acostumen a ser amigues de les teues nenes i si mes no filles de les amigues de la costella. Tot i que les ulleres de sol ajuden mol amb aixo de mirar el que sembla que no mires,sempre arriva el moment qu'un parrus, d'aquells que et fan alçar de la toballola, fa acte de presencia i perds la concentracio deguda i fent un cop de coll se't escapa un bram d'admiracio cap a les bondats de la natura,cosa que fica en perrill la teua integritat fisica pel clatellot de la parenta o filla que acostuma a acompanyar l'accio, mes que justificada i entenedora,de retre degut homenatge a la bellesa ,que la biodiversitat ens planta de cop davant dels ulls. Es curios que pots badar com un carallot al Museo del Prado davant de la Maja en Pilotes sense semblar un vell calent i et passa pel costat la Celia de cal Senyot i no te la pots ni mirar¡¡¡ Collons que la tanquin a casa!!!
Espero que les meues dones no llegeixin aquesta piulada si no rebrem per dies.

Au al tall....
Vam triar aquesta via per que es del TONET i aixo acostuma a ser garantia de bona feina , a part de que no l'avia fet... aixo tambe va ajudar.
La trobareu poc equipada pero de bon aparellar amb un joc de tascons, algun alien i diuen que friens fins el quatre, nosaltres el duiem pero sols el vam pasejar, es passa be sense.
Busqueu-la entre el PURO i el SABARDO te roca bona i un traçat mol xulo ens va agradar força .
Es pot baixar del cim pel cami que hi ha un centenar llarg de metres per sobre del cim i cap a l'esquerra, si voleu rapelar es millor anar a cerca el cim de Puro, una cinquantena de metres a l'esquerra del cim , millor instal.lacio i mes net.


A... SOBRE TOT PORTEU SAMARRETA

RESENYA ORIGINAL DE CAL JAUME
BONES FISSURES TOTA LA VIA
 LO COMPANY FENT EL BURINOT
BONA ROCA I BONS DIEDRES
ESCARRAXAMENT DE VI inf 

 ES EL QUE TE NO PORTAR CAMARA ...SOLS SURTS TU A LES AFOTOS

LO XIST