diumenge, 6 de juliol del 2014

6 juliol 2014-CAMARASA-Sector la Blanca-LO POLLET 65m V- obligat


SOL...avui estic SOL,no hi ha ningu a casa i cap company per surtir...de les dos opcions normals en dies aixi , la de la piscina la descarto per que un mixonet m'ha dit que la mestressa a deixat el barro i l'ordre a una veina ,que vigili el meu comportament al llogaret...y si la força va de la ma del pes,malanem anem,deu fer uns trenta quilos mes que la meua....¡FUIG!
 Aixi que cap a CAMARASA,arrivo i no tinc clar que fer, no hi ha ni deu, estic SOL.... bueno primer lo primer,començarem pel misteri obligat avans d'anar a ascalar.
Pero mentre era ajupit radera d'un matoll concentrat amb la feina,just al moment dels esforç amb el cap alçat i la tipica ganyota,al obrir els ulls despres de la tensio...arriva la primera revelacio.....quedo sense mes mirant fixament una linia que es veu prou aprop,verge i prou facil com per poder fer cas a l'home del temps, que diu que cap al mig dia ploura a bots i barrals(cosa que no ha fet).Aixi dons au som-hi
Hem planto sota i no fa mala fila, ho preparo tot i amunt....el primer llarg es facilet sols te un pas per a mi de v,suposso que sereu d'acord amb el grau ¿HE PINTO?
Reunio comoda a un jardinet.El segon no te res d'especial sols un passet de V- que s'ha de sapiguer protegir amb un tasconet a l'esquerra del pas i llestos.Reunio mig penjada a una sabina i avall que fa baixada.
Despres de dos rapels,un de 20mt. i un altre de 35mt.,quant era al peu de via....SOL...tot plegant lo material,en un moment dolç de solitut i de introspeccio(carai que be que parlo), el cervell es deixa anar i repassa amb calma les coses de la vida...i de sobte la segona revelacio del dia...suposso que degut al especial moment,l'experiencia d'anys i l'edad, arrivo a una d'aquelles conclusions que marcaran la teva vida ,i voldria compartir-la amb vosaltres per si vos pogues fer servei.....

PER ANAR A OBRIR MILLOR DUR PANTALONS LLARGS





RESENYA CAL GALL


FLETXA PER QUE NO VOS PERDEU


PEU DE VIA, ES VEU LO PASSET DE V A SOBRE MEU


LO TRAÇAT, COMO VEIU DE BON AMANIR



ARA DE LA FOTOCOGUL N'HI DIUEN SELFI (QUI DEU SER AQUET SELFI ?)
I LO BOLET RADERA



EL SEGON LLARG ENCARA VERGE


AQUI JA L'ANEM DESVIRGANT


LO PASSET DE V- I LO TASCO TAL COM VA


FOTOSELFICIMAMBCIGARRETSENSEADOBS

LO XIST

3 comentaris:

Mingo ha dit...

Pepe enhorabona per la via però no se't pot deixar sol perquè acabaràs amb totes les possibles vies.
Salut company

Anònim ha dit...

Quant hem deixeu sol per no plorar obro...
Gracies carinyet

LO GALLSOLITARI

juanill lo val de ram en ram ha dit...

Uy, s'haurà anar a provar que pinta bé.