diumenge, 25 de maig del 2014

24 de Maig de 2014-MONTSERRAT-Miranda de Can Jorba-INTEGRAL ENTRELINIES ARESTA BRUCS 220 m. V+


Ressenya dels aperturistes

   No...., no comenceu a despotricar!! No ens hem tornat Montserratins, no ho serem mai, no servim gaire per aquesta roca tan especial. Preferim considerar-nos, com diu el Llauis, montserratins de nova generació caducada.


   El cas es que teníem un ampli ventall de vies en cartera per anar a fer aquest dissabte, però la meteo deia: “% posibilidad precipitaciones i/ó tormentas: desde el 50 al 75% en todas las zonas que habeis escogido, capullos”. Be, lo de “capullos” no ho deia , però es veia implícit en la resposta. En canvi a Ca la Montse i posava: “5%”. Es veu que lo Diví hi te algo que veure, vaja , dic jo.


  Carretera i manta, cap a Montserrat. Lo nostre Montserrati de nova generació caducada , Llauís, ens proposa d’anar a fer la Integral Entrelinies-Aresta Brucs a la Miranda de Can Jorba. Diu que es fàcil i bonica tot i que no l’ha feta (a vore com s’enten això?!). Es igual, li fem cas i cap a la pedra. Al final resulta que te rao.


  Via per pasar-t’ho be i sense angoixes, assegurada, bona roca, bon ambient i un bonic descens. Enhorabona als aperturistes. La baixada es pot fer per la Canal de la Oca o be, remuntar la canal cinc minuts fins trobar una fita i agafar el sender cap a l’esquerra i que es el camí de la Palomera (aconsellable, tres quarts d’hora fins el cotxe)
  Lo Llauís al inici i lo Sergi ilo Tato al L1
 L2
 Lo Tato a la R2 venen cireres i nectarines
 L3
 R3 i L4
 Lo Llauís i lo Tato al L4
  Lo Tato a L5, connexio aresta, i al L1 de l'Aresta
 Lo Tato al L2 de l'Aresta
 Fotocim

LO CLIP:
"desde luego, com som"

3 comentaris:

Mingo ha dit...

Aquest dissabte no podia, però quan vingueu per aquí digueu alguna cosa

Anònim ha dit...

Veus per que aquet cap de setmana no vilia surtir?
Ja savia io que no portabeu bon cami.....
LO GALLETA...(GALLEDA PELS CAMACUS)

joan asin ha dit...

Aquest dissabte s'hem refugiat a on hem pogut i no a on voliem. Records