dijous, 15 de maig del 2014

10 de Maig de 2014-MONTSERRAT-Cavall Bernat-PUNSOLA RENIU 240m. V+,Ae

Ressenya de las Neskas
 Cabagall

   En general els cavalls i els GALLS tenen dificultats per entendres i intentar veure les coses des del punt de vista de l'altre ... i això inevitablement durant el 2014 jugarà en contra dels Gallets , sobretot ho notaran en que no podran ser tan protagonistes com estan acostumats a ser-ho , almenys no a l'estil GALL , és fàcil que sense voler xoquin amb altres persones i siguin mal interpretats, pel que fa a les seves intencions es refereix .

   Tot i això , segons el Horòscop Xinès i la carta natal hi ha GALLS més o menys compatibles amb els cavalls , però , en general es tracta que intentin adoptar un perfil baix i evitin fer o dir coses que puguin ser interpretades com aires de superioritat o excés d'orgull ; però això no vol dir que hagin d'estar de braços creuats , es tracta més aviat que intentin destacar per les seves obres , de manera que siguin altres els que reconeguin obertament els seus mèrits ; els ve bé recordar d'aquell antic proverbi que diu "La Modèstia obra elevat èxit" .

   Be, companys, la redacció del GALL esta en desacord amb aquesta reflexió treta d’internet. http://www.lascartasdelavida.com/horoscopo_chino_2014_predicciones/gallo2014.php   Nosaltres de modèstia, no en tenim gens, som , com diuen els “castizos”, “más chulos que un ocho”, encara que nosaltres, pel fet de ser catalans, preferim lo de “más chulos que las pesetas” . 
  A lo que anàvem, sí que ens va costar una mica , entendre’ns  amb lo cavall, però al final ens hi vam pujar a la gepa, lo de “un perfil bajo” nasti de plasti ,dos cents quaranta metros de via que no son moc de GALL d’indi i respecte a si els altres reconeixen les nostres obres... “que os la pique un pollo”.
  De la via no direm res mes , per que podreu trobar informació sobre l’assumpte, a la xarxa, encara que no estaria gens de malament que compréssiu algun llibre de ressenyes, en hi ha de molt bons, però això depèn de la butxaca i no esta el “horno pa bollos”. Apa! I “que os den”

Que bonic!!
L1 i L2
L2
L2 i L3
L4 i R4
L5
L5 i L6 
L6 i L7
R6 i L8
L8 
FOTOCIM
Rapel

LO XIST:


Llega la gallina embriagada a la  casa y el gallo le dice:
- "¿Y tú? ¿Qué coño haces llegando borracha?"  
La gallina mirándolo con fijeza le dice:
  

- "Me vas bajando el tonito, que aquí la de los huevos soy yo”.


 










2 comentaris:

neskalatzaileak ha dit...

Esos gallos pero como me escalan de bien!!!! y encima la Punsola
Pero que ilu me ha hecho ver esos dibujitos de reseña, espero que os hayan servido de algo... Por nuestra parte a ver si le hechamos un par de ovarios "de gallina" y le pegamos a su vecina Puigmal... pero es que esa roca tan especial de canticos rodados pequeños a mi me dan un morbo que ni sé, pero hay que escalar en todos los sitios ou k???
Nosotras nos estamos desplazando a tierras menos calurosas (Gredos) últimamente, pero la verdad que hay ganas de probar Camarasa, A ver si coincidimos en la tapia, muxus de vuestras neskas vaskas.

Lo Gall ha dit...

Ya sabes que me encantan tus reseñas. Son.... ¿como diria yo? de anuncio de Pinypon, alegres y sabrosonas. Lo de la Puigmal...cuando llueva de otra manera y lo de los cantos rodados... a mi, me aburren, no soy un entusiaste de Ca la Montse , pero hay que hacer de todo. Besitos
LO SERGI