dimarts, 24 de gener del 2012

21 de Gener de 2012-MONTSEC DE RÚBIES-Paret de la Portella Blanca-LA MAQUINA DEL TEMPS 130 m. 6b ++++++++ PUNTALS PUIG RAMADER-Boulders


     Aquest dissabte recuperem un GALL que es pensava que era d’INDIES i….. no senyor . Es un GALL com cal . lo Tato torna del seu periple per les terres del sud  i amb lo Nico, lo Paepe, lo Mingo (il professore ,avui com a desplaçat) i lo Sergi enfilen cap a Vilanova de Meïa , amb la intenció, uns de fer la Bernatac i uns altres de fer la segona repetició de la Maquina del Temps, que han obert la penya dels “comepiedrasvoladores”.
     Al bar del Cirera hi trobem a la Isa i ens informa que aquell fantàstic GALL que os vàrem presentar a la piulada de la Esperit Mohicà , se’l ha cruspit un del gossos que hi te a casa. Fem un responsori en record del col·lega perdut i sense cap mes respecte ,esmorzem bocates de truita i de pernil.
     Arribada a Rúbies i…. overbooking a la esplanada que fa de pàrquing. En hi ha tres cordades a punt de sortir camí amunt i un altra que ja es a peu de via. Amb les nostres hi som sis cordades a la zona , després en arribarà un altra.
     Pugem a peu de paret. Lo Nico i lo Paepe se’n van a la Maquina del Temps i els altre tres cap a la Bernatac. Els primers no troben cap impediment  per posar-se a trepar, molt diferent dels tres desgraciats, (llegir : Mingo, Tato i Sergi) hi ha cordada lenta a la Bernatac per lo que opten per anar al Puntals del Puig Ramader a fer Boulder.

La Maquina del Temps (segona repetició):



Ressenya del bloc COMEPIEDRASVOLADORES

Via amb bona roca amb general on s’ha d’anar amb lo grau ben consolidat.
L1 : Entrada per un diedre finet on s’ha de vigilar de no caure abans de xapar el primer bolt, seguit d’un pas de travessia amb sortida atlètica.
Lo Paepe al L1
L1
L1

L2 : Llarg que sense dubte marcarà la via. Dur i mantingut amb bols bastant distanciats, on ens veurem obligats a posar algun caxarret entre bolt i bolt, peces petites de fissurers i aliens petits fins al 1.
Lo Nico al L2
L2
L2

L3 : Entrada molt bona amb algun pas finet a la zona central superior.
Lo Paepe al L3
L3
Fotocim

RESUM : Via mantinguda amb bona roca  en general i grau un pelet ajustat on caldrà escalar. Felicitat als aperturistes COMEPIEDRASVOLADORES per la via.

Puntals Puig Ramader :

Ressenya de LANOCHEDELLORO
     Fantàstica zona de boulders on el grau no passa del 6a, la roca es excepcional i hi fa un solet al clatell que presta a fer invitacions i amb bona companyia lo que faci falta.
     Hi ha al menys 10 boulders de bona pedra , tot i que el concepte de bol a bol es mes aviat de tall clàssic, volem dir amb això que no es troben molt a prop entre ells, per lo que hi ha cert ambient.
     Zona molt recomanable per passar-hi un bon mati.   

Lo Tato

Lo Sergi
 Il Professore
Lo Tato 

Lo Mingo i lo Tato
 Lo Mingo 
 Montserrat al fons
Lo Mingo
Lo Sergi 
Lo Sergi

LO CLIP :

Perque les dones tenen dos pits

9 comentaris:

salte ha dit...

Bona graduació la de 6b++++++++, esperem que us hagi agradat, el de can comepiedras

solrac ha dit...

¡Hey Gallos!!!!!
Somos la pareja que os encontrasteis subiendo a la Bernatac cuando vosaltres baixabais y nos aconsejasteis la "Maduritas..." ¡¡¡Collons, qué maca via!!! Gracies, fue un disfrute. El domingo estuvimos en la "Cita a cegues", bona també... volveremos a Rùbies, un racó guapo guapo...
¡Merci, salut y nos vemos en otra!

Lo Gall ha dit...

Hola Roger, lo del ++++++++ no es pel grau de la via es per l'activitat, de totes formes es pot pujar un grau a la via perfectament, la via es mol guapa però mes d’un s'han recordarà de vosaltres....,el grau esta ajustadet, ajustadet.

Felicitats pel la via.
Lo Niko

Lo Gall ha dit...

Es agradable descubrir que tu información ha servido para que alguien se lo haya pasado bien. Y aun mas agradable que ese alguien te lo comunique. Gracias amigos y a ver si es verdad lo de volver a vernos . Un saludo

Lo Gall ha dit...

Ei Roger tal i com diu lo Nico lo de ++++++ es per separar l'activitat, pero de totes maneres per lo que vaig sentir , tampoc li queda malament. Salut

salte ha dit...

IEP... ES QUE HEU ANAT A LA MÀUINA DEL TEMPS.... CONCRETAMENT HEU VIATGAT ALS ANYS 80.... JA VEIEU A CAN COMEPIEDRAS NO PASSEM DESAPERCEBUTS

Llauis ha dit...

Que esteu fets uns galls Manolos, això no és cap sorpresa... que alguns galls siguin capaços de viatjar a la Màquina del Temps, sense despentinar-se la cresta, tampoc és noticia... la veritable noticia és la desaparició del nostre estimat colega de ca la Isa. Descansi en pau un dels galls més estimats i reconeguts del Montsec.
felicitats per les activitats, i besitos per tots

Anònim ha dit...

BONA TARDA COMPANYS,
SOC UN DELS SOCIS QUE VAREM COINCIDIR A RUBIES (SOM LA CORDADA VEÏNA) I TINC ALGUNA FOTO PER A LO NIKO I LO PAEPE, FETES DES DE LA DAVID DUAIGÜES, SI EM DONEU EL VOSTRE E-MAIL US ENVIARÉ ALGUNA FOTO FETA AMB UNA PERSPECTIVA DE VISTA DIFERENT.
JOSEP

Lo Gall ha dit...

Hola anònim, me les pots enviar al següent correu nikutcongar@hotmail.com
Moltes gracies.