diumenge, 30 d’octubre de 2011

29 d'Octubre de 2011-MALLASCALADA

     Tal i com varem amenaçar en lo INFOGALL del 15 de Setembre de “los corrientes”, aquest dissabte ens varem trobar al bar de lo Jaume a  Sant Llorenç de Montgai , una quantitat desmesurada de gent . Vinguts de tots els racons del nostro País, los GALLS han acudit a la cita de la “MallaScalada”.                                                 
      Los del C.R.E.S.T.A. (Centre de Recerca i Estudis Sistemàtics en Temes d'Aventura) creuen que aquesta migració ve motivada per un afany d’aparellament entre GALLS de diferents tendències . No acaben de especificar quines tendències, diuen que tot son hipòtesis, que encara s’esta desenvolupant lo treball de camp i que les conclusions son difícils d'afirmar.
      Deixant de banda aquestos tecnòcrates, cal dir que lo bar del Jaume es va convertir en un corral improvisat on tothom cloquejava a lo ample i amb un nivell de decibels que : riu-te’n de les granges del Guissona. Desprès de fotrens fins al cul de “panís”, “carajillos” i “tallats”, (lo Llaouis, no va pagar ni un cafè, nomes a la Llona) marxem tots uniformats, amb les “Malles” ben cenyides, cap a l’esplanada on es farà el passi de models.
     Arribada a l’esplanada, nomes i falta l’alfombra vermella . Tots los GALLS parlant a l’hora que si “les meves malles son mes xules”, que si “les teves et van petites” , que si “quina merda de malles que portes” que si “com et vegin los veïns…” en fi, el nerviosisme típic d’un acte popular d’aquest calibre.
     Aquí teniu un petit reportatge de la fastuositat dels models presentats i dels Top Models que han lluit aquestes malles dignes de museu algunes i unes altres dignes de fotrels-hi foc directament, inclòs lo Top Model. Espero que os faci la mateixa vergonya que a nosaltres, es a dir : cap ni una. 
 Nervis abans de la desfilada
Entre bambalines

Va obrir la desfilada lo Lluís
 Les Malles, de disseny i adquisició a les terres Andines, s'arrapen perfectament a la cintura realçant la feina de molts anys de menjar "panís"
Pel darrera , la definició encara es mes lloable i ajuda a la reflexió del perquè de les coses.

Lo següent en desfilar ha sigut lo Juanito. Aquí el veiem amb unes Malles de disseny post-maig del 68 amb clara tendència GALL , barreja de colors i serietat.
 Lo Juanito ens fa una proposta dirigida a la provocació de les masses sense perdre la subtilessa
Quina cama mes guapa que fot lo Juanito!!!!!!

Ara li toca el torn a lo Oscar. Ens presenta les Malles "prejubilat" on la falta de colors i ostentacio ,defineixen clarament el mal moment pel que esta passant aquest colectiu

Les hechures, no obstan, remarquen fidelment les zones mes amables d'aquest gran Top Model

Aqui teniu lo moment mes esperat per tots els asistents. Lo Pepe lluint unes Malles-paqueteres de tall post-modern amb clares provocacions visuals i reafirmacions de lo que ha des ser un SUPERGALL.

La emocio era tan gran per part del Top Model que la organitzacio el va tenir que aturar, perque se les volia treure i ensenyarles a tothom.

Lo Llaouis per la seva part ens va deleitar amb unes Malles-marianos modificades. Es nota clarament que se'ls hi ha tret els botons

Lo Llaouis va optar per posar-se uns abalorios (cintes,motxila,casc, corda....) per tal donar força a la presentacio.

Lo Mingo per la seva part ens ofereix unes Malles-executiu, amb les que pots anar per tot arreu sense que  t'assenyalin amb el dit

La part posterior remarca l'entrecuix i la seva brillantor fa recordar els pantalons que portava un professor nostre de dibuix.

Lo Sergi ens presenta unes Malles de CachaiMira, comprades a la fantàstica botiga del Garreta i de les que solament n'hi ha dos unitats en tot el mon.
 La caiguda i posició de les mans denoten el confort de les Malles i lo lumbago que te lo Top Model
Quin cul mes guapo que fot aquest Sergi.

Les nenes GALLS varen tenir unes desfilades desiguals i sense massa motivació, creiem que influenciades pel gran desplegament de colors  i "savoir faire" dels Top Models presents.
 La Isabel "pillada"  a traicio amb unes Malles-piji, tot i que lo Juanito dona el vist i plau
 La LLona, ja fora de concurs, va fer unes volades encisadores. No sabem si eren Malles o un Pijama

Fi del passi amb tots o casi tots els integrants de aquesta edició de la MallaEscalada
 Pel davant i........
Pel darrera.

LO XIST:

 Estadísticas del cuerpo humano:
> 
> 
> Los alimentos tardan 7 segundos en ir de su boca al estomago.
> 
> Un pelo humano puede soportar el peso de 3 kg .
> 
> El pene de un hombre medio tiene tres veces el tamaño de su dedo pulgar.
> 
> El hueso de la cadera es más sólido que el cemento.
> 
> El corazón de una mujer late más rápido que el de un hombre.
> 
> Hay alrededor de mil millares de bacterias en cada uno de sus pies.
> 
> Las mujeres parpadean dos veces más a menudo que los hombres.
> 
> La piel de un humano pesa 2 veces más que su cerebro.
> 
> Su cuerpo utiliza 300 músculos solo para mantenerse en equilibrio
> estando de pie.
> 
> Si su saliva no puede disolver algún alimento, no lo puede saborear.
> 
> ...................................................................................................
> 
> Las mujeres ya han terminado de leer este mensaje..
> 
> Los hombres siguen midiéndose el dedo pulgar.

2 comentaris:

Mingo ha dit...

La gent al veure la passarel.la s'ha espantat i no diu ni MU

Anònim ha dit...

Hosti tu quin goig que fem.D'ara en davant sortire sempre amb malles a ascalar.Sembla que el paquetet queda mes recullidet i no ba fen pendul com en aquesta merda de pantalons amples que ara es porten.Ademes ma mare diu que els pedassos fan de pobre.

MALLEITOR