diumenge, 24 de juliol de 2011

23 de Juliol de 2011-BENASQUE-AMPRIU-Sector Alucina-DE PUNTA A PUNTA-235 M. V+ ------ Sector Palestras-VIES 11 V, 12 IV+, 13 i 14 III+, 18 6c+

Ressenya del Luichy
Ressenya del Luichy
Ressenya del Luichy

     Sabeu com funciona allò de la transhumància? Es basa en arreplegar tot el bestiar i portar-lo a les pastures d’estiu. Estem d’acord?
     Bé , doncs això es el que vàrem fer aquest dissabte, arreplegar tots  LOS GALLS que tenim desparramats per les contrades del mon i portar-los cap al seu lloc natural, es a dir : a trepar.
     Varen venir de tot arreu, envaïts per l’instint de trepar, com els llops quant senten l’olor de la presa. En hi havia una de Castelló i el seu novio(de  Lleida centre), una de la Mariola (Lleida), un de Cap pont (Lleida), dos de Balafia (Lleida), un de la Zona Alta (Lleida), un  de no se on (Lleida),un de l’Escorxador i la seva novia que mirava (Lleida) i dos afincats a Sidamon. Com podeu veure de tot lo mon.
     Ens vàrem trobar tots al 24 h. de Torrefarrera i allí vàrem pujar als camions pel bestiar i cap a Benasque a pasturar. Una mica de pinso abans de pujar a la tapia, unes quantes rucades i bon ambient.
     Per alguns era la primera o segona vegada que s’enfilaven a la pedra, un hi tornava després de molt de temps, uns altres els portem de tant en tant per a que no s’anquilosin i la resta son los merdosos de sempre que aprofiten les situacions per enfotresen dels  no assidus.
     Ens vàrem dividir en dos grups en consonància amb el nivell d’accés a les pastures mes o menys accessibles i cap a las Palestras d’Ampriu. Los  manolos  (lo Nico, lo Pepe,lo Juanito,lo Lluís i lo Mundo)varen anar a fer la via De Punta a Punta al sector Alucina  de l’Ampriu , i los manolitos  (la Pili, la Isabel, lo Juan, lo Jordi , lo Oscar i lo Sergi) es van dedicar a fer vies de la part baixa de las Palestras.
     Lo resultat el podeu veure en tot el seguit de fotos (per cert, magnífic reportatge). Llàstima que no tinguem cap document sonor de totes les rucades i obscenitats qu’es varen arribar a sentir per aquelles contrades, perquè si no os faríeu incondicionals del Bloc o ens borraríeu directament del ordinador.
     Sigui com sigui la qüestió es que ens ho vàrem passar d’allò mes be i esperem poder fer un altra transhumància ben aviat, encara que sigui al hivern.

Los MANOLOS a DE PUNTA A PUNTA
 Lo Pepe al L1
 Lo Juanito al L3
 Lo Pepe, lo Lluís i lo Mundo a la R2
 Los mateixos des de R4
 Lo Juanito al L4
 Lo Pepe al L4
Lo Nico i lo Juanito fotocim

Los MANOLITOS a LAS PALESTRAS

 La Pili, la Isabel i lo Oscar a peu de Palestras
 La Isabel i la Pili a les vies 13 i 14
 Lo Juan a la via 13
 Lo Jordi a la via 12
 La Pili i lo Oscar a la via 13
 Lo Oscar a la via 13
 Lo primer ràpel de la Isabel
Lo Jordi a la via 11
 Lo Sergi a la via 11
 Lo Juan,lo Lluís,lo Juanito,la Isabel,lo Oscar i la Pili a peu de Palestras
 Lo Mundo i lo Juan vigilant
 Lo Mundo i lo Lluís assegurant a lo Juanito
 La Pili i lo Oscar a la via 11
 La Isabel a la via 11 
La Pili i lo Oscar a dalt de la via 11
Lo Nico al 6c+ de la via 18 
 Lo Pepe al 6c+ de la via 18
Ídem
Floreta del dia


     Per acabar la Piulada us proposo un joc , com els que surten a la premsa escrita: Trobeu les diferències.
 

A que es difícil ,eh? Va , torneu a provar. No??. A mi, personalment, em semblen idèntiques.CLIP,CLIP: CONSPIRACIÓ JUDEO-MASONICA?????


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cullons quin bestiari mes ben alimentat té lo Sergi, "Sr. Monitor"

Anònim ha dit...

Sergi, la floreta del dia es la mateixa que la setmana passada, aquesta tarda tem vio un altra.

Lo Niko

Mingo ha dit...

Sort que hi ha un munt de vies.
Salut companys

Mingo ha dit...

Per cert com a floreta podies posar el marcòlit que a la zona de las Palestras n'hi havia la setmana passada