dilluns, 9 de setembre del 2024

NO SOM RES 6b+(6a+ obligat) 100m.-PARET DELS HERETGES-CAMARASA

 

Bones canalla , com ja sabeu ara per tirar la canya o parar la ratera cal anar al Mercadona.

Uns concos del poble hi van anar a fotre lo nas a veure que...i no els hi va acabar de fer el pes. Primer per que cal entrar a casa de l’ogre ( ja sabreu que lo paio aquet lo Roig s’ha engreixat a base d’escanyar al pagès i portant fato de fora per fer la competència mes deslleial i ferotge mai coneguda ) i després per que a part de ser a cobert cal compra-li alguna cosa a aquet malparit usurer i no cal donar de menjar als fills de puta.

Així dons van decidir fer una versió mes rural , la cosa va de quedar als horts al vespre amb les següents regles.

-Per tal de deixar clar que busques marro cal portar les botes de regar però canviades de peu.

-Si portes un aixolet vol dir que et una mica bleda , que sols vols gent heterosexual de la teua edat i amb un cert ordre i mesura.

-Si portes una aixada vol dir que ja ets una mica mes obert , que l’edat ja no ho es tot , que vas de cara al tall a per la rebregada i que no calen massa miraments.

-I si portes un txapo la cosa ja canvia , tant te fot l’edat , si es carn o peix , si pel davant o pel darrera el cas sols es sucar lo melindro sens ’esme.

-Per tirar la canya amb una barrada amb lo manic a les costelles la persona desitjada ja ho entendrà , això es fa mes que res per que no diguis massa vegades que no.....

De moment la cosa sembla que funciona , l’únic però es que  el tema intimitat no va massa be , sembla que no del tot.... la padrinada ho a vist com una distracció i amb dos taulons i unes caixes de fruita s’han parit uns bancs des d’on aguaitar la festa mentres van comentant de quina casa son els assistents , quant duraran i demes detalls de la trobada.

LA VIA

Fa uns dies va caure a les nostres mans la ressenya d’una via que no coneixien del Manel Solis i del Tonet Pifarre.

Volíem una ascalada així mig de relax i per la ressenya original semblava que aquesta via podia ser un bon objectiu , però res de res , n’ha resultat una preciosa via d’aventura , mantinguda i que us farà ascalar de valent.

Del grau proposat a la ressenya , segons els estàndards d’avui dia li cal afegir un grau mes a tot.

Sols son tres llargs però ben parits que us faran treballar i mes majos que les filles del Rei .

De material , com diu lo Manel “ una via sense ferro” ,porteu un joquet de tascons , aliens i amics fins al quatre , a la ressenya marca la segona role en un abret una mica penjada , nosaltres la vam fer just a sobre en un replanet  , llavors es millor doblar lo tres i lo quatre per poder-la muntar com deu mana.

La roca bona , sols algun tram una mica brut al segon , res que no suposi res mes que una mica mes d’aventura i prou mes.

La baixa com sempre , del cim pit amunt a buscar lo camí, a l’esquerra i avall....

A nosaltres ens va agradar molt i pensem que es de lo milloret de Camarasa , tant pel traçat , com per l’estil com pels obridors que son uns referents per a nosaltres , de fet estem pensant de crear una nova religió i ells dos seran segur uns dels apòstols . Si voleu fer donacions per al temple que construirem us estarem molt agraïts.


MANDOBLES AL PEU DE VIA

L'ARRENCADA JA MARCA INTENCIONS

SEGON 

LA CIRERETA DEL PASTIS

LLARG MANTINGUT I PRECIOS

RESSENYA ORIGINAL MANGADA  A L'INTERNET I TUNEJADA SENSE CAP PERMIS

FOTOCIM 

LO XIST