dijous, 9 de maig del 2024

via "OSCAR" . BARRANC FONDO. SANTLLO. 120m 6a/Ae

 


Un altre cop, la gallo-cordada Gutiérrez-García-Casas es torna a reunir aquesta vegada al pati de casa. Al nostre particular corral de gallines que és Sant Llorenç de Montgai. Juanito i Miguel Á van fer la via Directa Óscar  i em comenten que volen fer la Orginal via Óscar ara que està reequipada. La vaig fer fa uns 15 díes, però ano importa repetir amb aquesta tropa espatllada..... La via és un exemple perfecte per  veure lo locos que estaven abans los ascaladors de ponent per penjar-se de burilots amb un alambre retorçat. Un alambre, que ara no faríem servir ni per fer un corral de gallines.....

 Ara, al cantó dels parabolts, pots veure un autèntic museu a l'aire lliure de peces antigues de burils i clauots.... En resum, la via és bonica i amb cert ambient, ideal per ara que ja comença a fer calor al galliner i ascalar a l'ombra. Els parabolts, a ratos a desmà, fan que hagis de fer la culebrilla per la paret i anar de dreta a esquerra per a "xapar", però això li dóna un regust aventurerillo....què collons !! Una via prou bonica i recomanable.

Recomanació: al cantó hi ha pollastres  que s'ho passen de collons a la Ferrata Cágate Lorito, que està just  a l'esquerra.  No paren de cridar. Foteu-lis bronca !!

Barranc Fondo no defrauda mai; lloc bonic i tranquil al cantó de casa. El nostre particular galliner ple de roca !!  Aquí poso unes afotillos.

Hi vam anar: Lo Miguel Á. lo Juan i Lo Txaume

-"HOLA QUÉ TAL, ME LLAMO JUAN"
-"YO SOY MIGUEL ÁNGEL"
-ENCANTADO DE SALDARTE....."

Lo Miguel Ángel al llarg 1 després de saludar al Juan

Arrancant lo Llarg 1

Lo Juan al Sol Solet del Llarg 2

"Tira ya la foto, que me da el Sol en la cara,...y me salen arrugas...."


Travessia de 9a o III al llarg 3. Lo Miguel Á saludant a càmara

Miguel Á. a la R3. Gaudint del Barranc Fondo

Lo Miguel Á. desmontant arribant a la R4.


Lo Txaume orgullós d'ensenyar els seus mitjons al llarg 5



No tinc cap Xist, així que poso aquesta foto, que si fa no fa........



ja és primavera al Barranc Fondo!!








1 comentari:

pepet ha dit...

Coi , que be , lo GALL torna a ser un galliner com deu mana.