divendres, 29 de març del 2024

VIA KRIPTONITA 155m. 6b+( 6a/A1)-PARET DE ZARATHUSTRA-VILANOVA DE MEIA


 

Hi ha dies que no saps per que tot es gira i ben poca cosa surt com es manat...

Avui n’era un d’aquestos.....( això va pel corrector dels collons....¡¡¡no ,no i no !!! , aquests??  ¡¡no i no!! que som de Lleida reòstiadeu ).

No us ho explicarem tot per que ens fa vergonya que sapigueu fins a quin punt en podem arribar a ser de talossos , la nostra imatge publica ja es prou llastimosa com per donar-vos mes motius i detalls per encara engrandir-ho mes. Així que dons tot quedarà per a la nostra intimitat i per a que vosaltres feu volar la vostra imaginació , recordar-vos que la realitat pot ser mes espatarrant que la ficció. I per marcar sols un punt de sortida de la vostra divagació dir-vos que lo César a sacat essent a la reunió..........

Avui sols hem encertat en lo dia , que marcava pluja per la tarde i no a estat així , i en la via que ens ha semblat molt bona i molt ben trobada i molt ben oberta i molt ben parida i molt ben dreta i molt ben encarada i molt ben de tot ( això es per fer una mica la pilota als obridors que s’ho mereixen).

La roca en general be tot i que ens ha saltat alguna coseta i a rogles a primer cop d’ull pot semblar pitjor del que realment es.

La trobareu semi equipada i allí on no hi ha res hi podreu ficar cosetes.

De material dúiem els aliens i joc de tòtems fins al verd i ja fareu.

Anar de segon al començament del quart te la seua gracia....millor no caure després de desxapar el parabolt.

Verticalota i variada de passos on hi trobareu quasi totes les textures de la roca de la zona.

Tot i que va fent la serpeta per la paret , en tot moment segueix la llogica de la roca i fa de molt bon resseguir en els pocs trams que no es veu la següent assegurança fixa.

Com acostuma a passar quasi sempre l’últim , per a nosaltres , lo millor llarg i amb diferencia.

La baixada va tendència a esquerra una mica així a ull mirant de trobar les poques fites que hi han per la feixa de sota la de dalt us portarà a prendre pel cul.

Es nota que aquet parell tenen ofici i la ma trencada en això d’obrir vies , es veu mestratge i bon ull en tot el recorregut , ens treiem el barret i els hi acceptaríem gustosament unes birres mentre ens donen unes classes d’ascalada , si pot ser a Camarasa per que així no ens calgui ni moure millor que millor.



ARRENCAR JA COSTA UNA MICA

BON I VARIAT LLARG

SEGON

VERTICAL I PRECIOS

TERCER ROCA COLLONUDA 

6B+

LO QUART

CURIOS I BONIC

RESSENYA ORIGINAL 

FOTOCIM

LO XIST