dimecres, 28 de febrer del 2024

VIA NAVARRO V 210m.-ROCA DELS ARCS-MONTSEC DE RUBIES

 

Quant les nenes eren petites anaven a estudi a l’escola del poble...ara en diuen escoles rurals...suposo que es per que la nostra canalla saben distingir si un tractor porta estris de llaurar o de sembrar , es veu que els pobrets chiquets de la capital no ho saben fer.

El cas es que un dels pares que era una mica , o bastant , fatxenda , venia a buscar la seua amb un bon tros d’amoto , una Harley d’època amb un gran carenat davanter amb vidre i tot , un parell de grans calaixos rígids a radera i també amb una aradio que sempre duia a tot drap , ell es creia que era l’enveja de tots els pares fins que va saber que la canalla l’anomenaven el pare de la "MOTOFIRETA"... (a Lleida en diem firetes de les atraccions que es monten per la canalla a les festes) va continuar anant a buscar la seua filla a l’escola però ara ja ho feia caminant com tothom ,  encara no som ni els 700 habitants , ja us podeu fer una idea de la grandària del poble i l'escola es al bell mig.

La idea inicial era anar a la nova i desitjada EL REY DEL KANTO , com que sempre fa molta  patxoca tenir una via del mestre Ballar al sac , en arribar ens en adonem que no em matinat prou i ja hi trobarem cua.

Decidim que no volem caminar massa i farem cap a la NAVARRO.

Avui ens a acompanyat lo Marc , un ascalador novell que li fa gracia això de l’autoproteccio.

Feia molts anys que no l’avia fet , creia que la recordava i la tenia com a una via ben bonica , la veritat es que l’edat no perdona i no la recordava gens ni mica.

Realment es una via clàssica , verticalota i de grau amable ben rebonica sobre bona roca i semi equipada.

No ens estendrem massa per les xarxes ja en van plenes i quasi segur que tots ja la coneixeu.

Si voleu practicar l’autoprotecció sobre bona roca serà un bon destí.

Avui tampoc en farem res d’història per que no ens surt dels pebrots i qui la vulgui que la busqui en altres llocs , no sigueu ganduls.


ARRENCADA

SEGON



MES SEGON


ÚLTIM


FOTO FEIXA

RESSENYA MANLLEVADA  DEL MESTRE JOAN ASIN


LO XIST



2 comentaris:

Mingo ha dit...

Pepe ets un artista, t'havies de dedicar a les lletres, que ho fas molt bé.
Una abraçada

Anònim ha dit...

No paguon prou , la paleta està mes valorada socialment.