dimarts, 6 de febrer del 2024

ROSA DEL SUR 215m. 6a/Ae (7a)-ROCA DELS ARCS-VILANOVA DE MEIA

 

BON DIA AVUI .

Tenim a la pagesia en peu de guerra per demanar el que es seu , els hem d’entendre i ajudar.

Te collons que no hi ha realment sequera fins que a Barcelona no es poden dutxar al gimnasos.

Te collons que no hi ha problemes al camp fins que no tallen carreteres.

Te collons que no podeu pagar el quilo de peres a tres leuros però una birra al port per mes preu us la fotreu ben a gust.

Te collons que no voleu pesticides als camps però compreu merda de fora que en va plena per que es mes barata.

Te collons que no voleu el que aquí es produeix per que es mes car però  justament per això us toca pagar mes impostos per que els hi puguin donar una merda d’ajuts.

En deu anys el 60% de la pagesia a plegat i en deu anys mes no hi quedarà ni deu.

Poc a poc la terra va quedant en mans de les grans fortunes , ¿ heu notat una pujada de preus en el menjar?.... no cal ser massa llest per adonar-se´n que d’això va la cosa , en quant tinguin el 80% menjar serà un luxe.

Vosaltres aneu comprant als especuladors i aneu alimentant l’ogre mentre la pagesia va morint , després no us queixeu si l’oli va a 20€ el litre.

HEM D’OBRIR ELS ULLS I EL COR , SENSE ELLS SOM PELL!!!

AU ARA QUE HE AVUIDAT EL PAP LA VIA.

Mentre som al Pere decidint que farem  ens arriba una mica així de rebot aquesta ressenya , el Xavi de Camarasa es qui ens la passa , no en sabien pas res de la seua existència.

La deixem coma MD i sembla que el meu colze es el que vol , una via no gaire exigent.

Tot anant-hi mirem algunes piulades , sembla que mig país ja l’ha fet i en trobem una mica de tot , des de lo Luichy que la deixa fins i tot com a expo fins al Parce que la marca com un passeig.

La veritat es que ens ha agradat força  te alguns llargs memorables , la verticalitat típica de la zona i bona roca tret d’alguns blocarros escampats d’obligat us que us apretaran l’esfínter , tot i que com diu lo Cèsar ja hi ha passat molta gent i encara hi son... no se si això es un consol o un advertiment.

Tot i que esta semi equipada i de bon protegir us demanarà alguna excursioneta i en algun punt una mica de sensació així com de mig expo , es una via que obliga a escalar entre assegurances , cal portar el 6a ben apamat.

Nosaltres hi anirem amb un joc d’aliens i un joc de tòtems fins al roig , mes que suficient.

Com a bons Galls que som a la baixada encarem massa aviat a vall i acabarem baixant pel camí vell , bastant merdos , dret i relliscós . Si careneu una mica mes podreu baixar pel nou , mes tranquilet .

Feia dies que no veia la tant ben parida Roca dels Arcs tant concorreguda , sembla que poc a poc es torna a ficar de moda, per mi es de lo millor de Catalunya.


FORÇA COMPANYS

ENS SALTEM EL PRIMER , UNS MAQUINES DE L'ORIENTCIO

ALGUNA EXCURSIONETA QUE ALTRA

CORTESIA DE VICTOR ARIS  MOLT MAJO ELL

REGAL CAGAT PEL TRONC DE NADAL

ESPATARRANT PENULTIM LLARG

RESSENYA CAL MESTRE

FOTOCIM A PUNT DE CANTAR "LA PALOMICA"

LO XIST

D'UN DEIXEBLE DE GAUDI