diumenge, 7 de maig del 2023

Elixir natural, 6b+ (105 m), Agulla del Gos, Collegats

Galls i cervell mai han lligat bé, però quan les galles s'hi afegeixen, l'entropia es dispara. El pla avui era fer "No vols sopa...", així que arribem en un plis a peu de via i Pam li fot sense pensar-s'ho; li és indiferent si la cosa va per la dreta o per l'esquerra del gran diedre, ella veu bolts i es dispara. Per a més inri, se'ns comunica que una de les expedicionàries té un sopar i no pot fer tard. Això, a aquestes alçades de l'expedició. Total que Pepe, Ioli i Codi se'n van a la veïna Tànger. Arribarem a la gran feixa i retirarem. No sabem com, però retirarem.

El primer llarg de la "No vols sopa..." li marquen V+. Pam que no s'ho veu, i baixa. Li foto i mentre vaig fent penso que deu ser que m'agafa en fred. Me'n recordo de tota la família del Jimmy (aperturista) i vaig fent. Vaja quintos, penso. Segueixo fotent-li i els llargs següents quadren millor amb el suposat grau, tot i que els "alejes" són majos, però acabem el tercer i veiem el sostre del 4at llarg una "mica" lluny. Bé, més que lluny, als collons d'andares. I penso que Jimmy no en té ni puta idea de fer ressenyes. Fem travessa com podem i seguim. Guapo sostre, però  sortida impossible en lliure per a nosaltres.

Arribem les dues cordades a la gran feixa i decidim baixar caminant. Caminant !!!! No sé pas per on. Total, que tirem enrere i rapelem la Tànger. Mentre baixo em vaig mirant el gran diedre i la ressenya d'en Jimmy. Collons, si la seva via va per la dreta i nosaltres hem pujat per l'esquerra. Total, que ens hem cruspit l'Elixir Natural sense saber-ho. I clar, no era V+, era 6b+.

Si algun dia us cal una companyia de guies per fer alguna sortida, no passeu pel galliner.

Per cert, guapíssima via l'Elixir, i durant aquest mes, pràcticament a l'ombra tot el dia.

Material: un grapat de cintes

Resse de La Noche del Loro

 
Pam a l'L1

Codi, Ioli i Pepe a la Tànger

L2

Ara sí a la "No vols sopa..."

Foto ràppel

Lo Xist

Amb una certa edat els endevinareu tots