dimecres, 28 de desembre del 2022

Montsemi, V+ (210 m), Pic de Sant Cugat, Escales

Avui volem fer love climbing, tot i que el terme al Gall Llop no li agrada, perquè diu que no troba pas que ningú li faci l'amor quan fa aquest tipus de vies. Amadeu, a veure si ens apliquem. Potser, el terme més adequat seria el de "easy climb"; com el de la música que posen als ascensors que en diuen "easy listening". No sols per lo de fàcil, sinó per lo de bon fer (o escoltar).

En qualsevol cas, l'expedició avui és geriàtric/infantil. Lauri que té experiència nul·la en vies llargues, Pam que, tal com està amb la lesió, és com si no en tingués i un parell de padrins, un d'ells massa embotit de canalons i mandangues nadalenques. La intenció primera era fer la darrera del Juang (Boney M), però fa un fred de collons i veiem que el sol no s'hi pondrà fins al migdia. Mirem el blog de Luichy i ens surt aquesta.

Via ben fàcil, bona roca, algun llarg excel·lent i molt equipada, molt, on la dificultat més gran està en el descens si el feu per la ferrada. També cal dir que el V+ de l'L4 ben bé podria ser un 6a, però l'equipament en els trams més drets és abundant.

I poca cosa més a destacar: exponent màxim de l'"easy climbing" de la zona.

Material: un grapat gran de cintes

 

Luichy resse

 
Pepito i Pam a l'inici de la via

Pam a l'L4. Boníssim llarg

Lauri tibant-li al mateix llarg

Fotocim


Lo Xist