dilluns, 28 de novembre del 2022

VES A CANVIAR-TE A CASA 6C( Ae-6a+) 95m-SOCOL DEL MONTROIG-CAMARASA

 

Avui estic tovet , ve pel fet de recordar que quant era jove tenia un cos on tots i cadascun del seus òrgans i membres funcionaven a la perfecció , amb la necessària solvència adequada en cada cas i moment.

Per exemple , quant ja portaves unes quantes cerveses i la bufeta demanava esgambi , t’encaraves a la primera paret i a una distancia que avui ja em costa de creure , deies –Guaita noia- i amb tota precisió  li dibuixaves un gran cor a la xicota amb fletxa clavada i tot.....

Avui dia lo pobre rajolinet que treus en prou feina li dona per allargar lo suficient com per a no mullar-te les sabates.

Quant una noia deia d’asseure’s a la teua falda , avies de mirar que ho fes mes aviat cap als genolls , per que si pujava massa lo Manelet aviat treia lo cap i s’unflava com un bot sense lo teu permís , tal cosa que algun clatellot ja m’avia endut per la seva culpa.

Quant eres en un lloc compromès i de sobte una llesca demanava pas ... això no era cap problema , tenies tu el total control , una bona i certera apretada de cul feia una contracció d’esfínter suficient com per a que aquell problema quedes solventat al moment , de fet no calia ni fer ganyota , tot ben fàcil i natural . Avui dia encara no l’has notat que hi es que el pet ja vola ben lliure.....i llavors si que et cal fer ganyotes .

Res companys , que lo temps passa i nosaltres ens pansim , estimeu-vos , gaudiu i ascaleu lo que pugueu que qualsevol dia lo cos dirà prou.

Avui i per no perdre els costums ens quedarem a Camarasa a fer l’ultima obertura de la Montse i l’Emili , com no al Sòcol del Motroig.

Una via ben bonica de tres llargs tots ells ben parits.

La roca es bona ,sols un pel bruta encara, la trobareu semi equipada i de bon aparellar amb ferramenta , per anar be repetiu tot dels mitjans fins al tres i un quatre si el porteu també millor.

De grau obligat sense fer artifos deu anar sobre el 6a/6a+.

Sense ser massa apretada si que us demanarà algun cop de gas.

Va a petar just a la meitat de la del Jaumet i nosaltres vam sortir per aquesta , així us quedarà una via prou divertida de fer.

Per nosaltres de lo milloret del Sòcol.


UN MOLT MAJO PRIMER LLARG

AL SEGON AMB UNA ASCALADA BEN TECNICA

LO TERCER CURTET I CONDENSAT

AQUI JA A LA DEL JAUMET

ALGUNA ARRENCADA TORERA 

LLARG FINAL 

RESSENYA ORIGINAL TUNEJADA

AQUI MIRANT DE NO PIXAR-NOS LES SABATES

LO XIST