divendres, 31 de maig del 2019

Rucs on the Rocs, ED- (6b ob, 210 m.), Serra de Sant Joan

Ja feia un parell d'anys que la teníem al punt de mira i avui s'han afilerat tots els astres. Molt bona via en un entorn preciós i roca de luxe. Sobre el grau, difícil de dir. El que està clar és que la resse de Parce està subacotada. Aquell dia Parce va esmorzar massa ColaCao. D'altra banda, els graus de la ressenya original tiren massa amunt en alguns llargs. En resum, com diu Luichy a la seva piulada, feu una mitjana i treieu les vostres conclusions. A mi, l'escalada a St. Joan sempre em descol·loca una mica. La Rucs és atlètica, contínua, amb passos estranys de vegades, d'altres de gorileo, molt variada. I per bonics;  L3 (obligat), L5 (impressionant arribada a la role), L6 (flanqueig de vertígen) i L7.

A l'aproximació, de la pista que va de Montanisell a Bóixols, deixeu el cotxe a la primera casa en runes que trobeu a l'esquerra. Aparqueu davant. I busqueu les primeres fites just davant del cotxe. El camí, ara ja no està massa fressat. Les fites es perden, però el punt d'arribada és clar. Haureu d'arribar a peu de via pujant a la feixa per la seva part dreta i flanquejar uns 200 m.

La retirada en 4 ràpels que corren com la seda. Cap problema.

Material: Nosaltres portem tota l'artilleria, si bé, ens ha sobrat una mica de tot.  Micros, àliens, tòtems i Cams del 0.5 al 3 (per allò de repetir intermedis). Amb un parell de tascons petits i un parell de mitjans n'hi ha prou .
Ubicació

Ressenya original

Parce-resse. Impecable per seguir el traçat. Ni punyetero cas dels graus

L1

Arribada a R1

L3

Arribada a R3. La savina no aguanta un pinyo

L4

L5

L5

Ari al flanqueig del L6

L7

Fotocim
Lo Xist

2 comentaris:

edunz ha dit...

Xapó, ficar-se a les vies de lEmili i cia x aki dalt on va sueltu com una cabreta no és poca cosa

Csar Fdez ha dit...

Recupera't aviat que ens esperen coses al Serrat de la Corona ;-)