diumenge, 23 de desembre del 2018

Cante Jondo, 6a+/Ae, (135 mts), Cap del Ras

Tornem cap a les regions tropicals de la Noguera a gaudir de la calor i el sol. Avui ens acompanyen Ester i Ioli, i per tant, això serà un no parar de riure.

L'aproximació és ràpida, cap a l'Agulla de l'Embut, seguint la feixa cap a l'esquerra, passant per sota de "Cerdito Valiente", "Si las Cabras ...", "Rincón Oscuro", ...  trobareu un "porro" gravat a la roca. Entre els llargs intermedis de l'Energia Solar i la Tetties & Beers.


El primer llarg comença fort. 40 mts de continuïtat, tirant enrere, que ens fan descansar dos o tres cops i recurrir a l'A0 en un dels passos. No és 6b+ ni fart de porros. Ni idea del grau. Jesús comença l'L2 i va flipant amb l'slab inicial. Gaudeix com un crio, s'ho treu en lliure, es realimenta, i com no, segueix cap a la R3. Excel·lent tirada. Mentre, Ioli i Ester arriben a la R1, i retiren. Ester porta un refredat considerable i poca droga al cos. Ja sols queda un darrer llarg que té la particularitat d'un pas d'"almeja". Tibada dura i amunt. Ja entendreu el perquè del nom.

Una excel·lent via, poc feta, ben assegurada per no passar por i sense excessiu grau obligat. Això de les modes és una cosa estranya.

I com som uns senyors galls, tornem a peu de via per veure com tenim a les col·legues, prendre una estona el solet, xerrar (com no) i cap al bar. 

Ubicació

Ressenya Cal Gall

Ressenya original

Peu de via

Ioli apretant a l'L1

Jesús a l'L2

R2 i continua

Arribada a R3

L4. Pas d'"almeja"

Fotocim

Lo Xist