dijous, 30 d’agost del 2018

La Revolta dels Nyerros, 6a ob (170 mts), El Peladet

Semi-Love Climb al Peladet. Via molt equipada, de poc grau obligat, on gaudir de bones plaques sense passar por. El nom fa referència a un dels dos bàndols que dividien la noblesa catalana al s. XVI, nyerros i cadells. Per aclarir-nos, els nyerros defensaven els privilegis dels nobles, allò que serien els equivalents a PPeros i C's, mentre que els cadells defensaven el poble, o sigui, el nostre equivalent a NO NINGÚ !!!

Al lio. Començo enfilat a un arbre, i després d'un parell de bolts començo a azerar fins sortir del sostret. No li veig massa color al 7a. L'arribada a la role és potser on més obliga aquest llarg.  L'Ari s'emporta el millor llarg (L2). Boníssima placa infinita, amb un parell de passos fins. Un L3 que no està mal, fàcil, i un L4 per acabar amb una sortida de xemeneia ben protegida i boníssima.

Un cop al cim, 5 mts. a la dreta teniu la instal·lació de ràpels. En fem 2 de llargs fins les R3 i R2, i d'aquí a la R1 de la Festa del Paca. Al recollir les cordes i com va sent la tònica general darrerament, s'enganxa una. Tocarà escalar l'L2 de la Festa del Paca. Si no porteu xapes recuperables, amb un parell de cordinos fareu. Bon llarg de V+.

I un cop abaix, arribant a la carretera, com toca l'ombreta, li fotem a un parell de vies d'esportiva, equipades pel Víctor Fdez, de les que no en tenim ni puta idea del grau, però amb unes xorreres guapíssimes. Bones i dures vies, de disfrutar i apretar. 

Guapa jornada, com sempre, corassón ;-)


Material: 18 cintes, aliens

Luichy-resse

L1

L1

L2

L3

Inici de l'L4

Sortida del L4

Foto_ombra_cim

Rappel a la jungla

Esportiva


Lo Xist 


2 comentaris:

LO SERGI ha dit...

SI SENYOR! UNA PIULADA DIDACTICA, SEMBLA QUE COMENCES A SER UN GALL DE PRO

LO GALLACADEMIC

Penjantal8 ha dit...

Merci per la piada! a nosaltres tmb se'ns ha enganxat la corda al mateix puestu i hem escalat tmb el v+ del paca ;) quina gràcia llegir això...