diumenge, 15 d’octubre del 2017

El Barón Rampante, 7a+ (6b ob, 210 mts), Roca dels Arcs

Com som uns galls illetrats, no ens hem llegit el llibre d'Italo Calvino que dóna nom a la via, i com la peli tampoc la tenim, l'anem a fer. Avui ens acompanyarà un bon amic, l'Albert. Així que després del cafè de rigor al Cirera, Pepe i Jesús se'n van capa la Montse Pueyo, Víctor i jo cap a l'esmentada via i Albert es quedarà al pàrking control·lant les poques cordades que hi haurà a la paret.

Al primer llarg li fot Víctor (6b). Arrenca tranquil, a la dreta de l'Anaconda, però té una arribada a la reunió amb desplom i canto dura. No està mal per començar però surt bé. Al segon penso que si és un 6b+ les coses aniran maldades, però no sé si és perquè ja anem calents, que em resulta més senzill que el primer. Sols té un joc de placa tirant enrere a l'inici on s'ha de ballar cap a tots els costats.  Els L3 i L4 ja són un altra cosa, i no encadenarem cap d'ells, ni de primer ni de segon. Semblen que han estat decotats de 7b a 7a+ i de 7a a 6c+, però no entenc perquè. Deu ser allò del grau de bloc. Total, que ens tocarà reposar algun cop, i fer algun A0.  Els dos darrers ja són un altra història. Bons llargs, senzills, atlètics, sobre el V+/6a, i amb aire entre bolts. A gaudir si vas segur en aquest grau.

Ja sols queda la part més dura de la via, la baixada. Vaja merda de baixada. Ara feia anys que no la entomava, i no recordava massa bé el camí. Així que mentre faig alguna necessitat, el cabron del Vic em deixa tirat com una colilla, i he de desfer un parell de cops la baixada fins retrobar el corriol. Apa, anem al bar a dir rucades que l'Albert ens espera.

Material: 15 cintes, Cam#3 (L1) i joc d'aliens útil pels L5 i L6. 

Luichy-resse

Vic al L1

L2

L3

L3

L4

L5

Fotocim. Som uns desencadenadors

Moltes risses
Lo Xist

Mariano !!!   Ready to go ???