diumenge, 10 de setembre del 2017

LANDRE LERIN sortida per ALBERTO PEREZ 6a/Ae - ROCA MONERA

El cas es que l’altre dia se’ns va quedar un tótem estrebat en una clivella i com a bona cordada tossuda s’hi hi avia de tornar a recuperar-lo , clar que si.

Vam buscar una mica informació de la zona i la veritat es que costa trobar ressenyes , diríem que no es una paret massa visitada , això us garanteix la tranquil·litat sols veureu biciclistes , caminadors , alguna que altra amoto i lo mes curiós es que tampoc es veuen aquesta nova especia anomenada RUNERS , runers per als que no domineu la llengua ve de RUNAR (fer sirroll d’advertència de que estàs molt emprenyat i violent a mes no poder amb les dents ben apretades i al a vista) del que se’n desprèn que els RUNERS son gent que corren de mala llet.

La paret te una roca que recorda molt a CAMARASA una caliça amb forats de bona qualitat , el que passa es que els primers llargs te com una mena de molsa blanquinosa que sense acabar d’empudegar si que li treu adherència .

Pel que sembla hi han mes coses de les que aquí trobareu ressenyat , de moment no hi ha collons a trobar informació mes complerta , però be ja sabeu que tenim una nova APP que solventa aquetes coses i fa feliç al PEPE lo CHINES.

La  via es prou xula  però com sempre acostumem a fer els GALLS l’hem fet tard i mal .

Al rader llarg l’hem pifiat i sortirem per la que no es , però fet i dit recomanem aquesta opció ja que es un llarg molt ben parit i mes xulo del que el ens tocava.

L’equipament  es una bona representació de l’historia de la ferramenta , hi trobareu de tot  des de bolts fins a pitons  mig pudrits  a cops tot massa junt i a cops amb excursions , per aquestes contrades el concepte re equipar es mes que curiós.

Tot i que diu que es equipada lo primer llarg el vam reforçar amb trastets , dir que resta equipat es una mica apretat, i l’últim de l’altra via també us demanarà amanimenta.

Del grau segons les noticies no passa del V+??? , nosaltres diríem que per deixar-ho en V+ cal afegir A0 ,te algun tramet que no baixa del 6b.


En resum una via prou bonica sobre bona roca en un lloc súper tranquil amb una aproximació curta .


 RESSENYA CAL GALL

 RESSENYA GENERAL

 PRIMER LLARG

 SOSTRET DEL SEGON 

 BON I AERI TERCER

 INICI DEL QUART V+???

 MAGNIFIC ULTIM LLARG DE LA ALBERTO PEREZ....¡¡MAMBO!!

 FOTORUIXADACIM 


LO XIST

1 comentari:

Anònim ha dit...

al bar de farena hi han algunes fotocopies de les obertures darreres ,res sols un parell ,de la paret blanca ,mes aprop del poble,que tambe val molt la pena.paret tambe amb bona ombra i amb molt ambientillo
salutacions
sergi. Alella