diumenge, 3 de setembre del 2017

LA COTORRA PARLANCHINA V+ / AMIC ANDIK V+ - PASSAREL.LA-CAMARASA

ARQUELEOASCALADA

Avui tocava fer col·lecció i anar a fer alguna d’aquelles vies que no tens al sac.

Hi han vies que s’obren i es fan poc o no s’han fet mai , ja us en podeu fer una idea de per que es…. , son vies que queden arraconades i aviat tornen a formar part del paisatge.

En dies que no tens massa opció ja van prou be per no haver de repetir .

Son vies que si es fan algú cop , solen ser gent de per aquí i es d’entendre per que si no veniu gaire en trobareu segur un bon grapat de mes senyores.

Aquestes vies l’atractiu no l’heu de buscar en la roca , o lo grau o lo traçar , mes aviat el trobareu en l’experiència quasi mística d’una bona sessió d’acupuntura natural  que vos guarirà el cos i l’anima , no hi a res com arribar al cim ben punxat i esgarrapat  amb l’afegit sensorial de la coenço que hi aporta la suor.

Un parell de vietes  per combinar poc equipades pero de bon amanir al gust amb trastets que trobareu just davant de la passarel·la del congost.

La COTORRA PARLANCHINA , te un primer llarg de placa bruta de tràmit que us dura al  bon segon llarg , aquest  comença per uns bona fissura a equipar al gust i quant aquesta s’acaba una mica a esquerres a buscar un pitó i ja fins el cim , no te instal·lació de ràpel , nosaltres ho vam fer prou be directament des de un abre.

La AMIC ANDIK també comença per una placa fàcil i bruta per anar a buscar una fissura facileta de molt bon equipar.

 Lo segon comença per un OFF WICH que si us hi fiqueu be no te massa problema (no es dels cabrons) després encara una molt bona fissura dreta i atlètica , aquí al cim hi trobareu una sirga amb mosquetó, tot una mica ronyós però sembla que aguanta.


RESSENYA ORIGINAL CORRETGIDA

 SITUACIO DE LES VIES

 PRIMER DE LA COTORRA

 SEGON 

 ARRIVADA AL CIM

ARRENCADA DE LA AMIC ANDIK

 OFF WICH DEL SEGON LLARG 

 ARRIVADA AL CIM

 PARELL DE GALLS AL CIM


LO XIST






1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo la vaig fer fa temps i la veritat es que es un rostoll.
Andreu Fines