dijous, 20 de juliol del 2017

SuperTeixi, 6b (260 mts), Puntals d'Àger

No vaig tenir la sort de conèixer al Xavier Teixidó. Em diuen que era un muntanyer fort, amb mentalitat, multidisciplinar, i per sobre de tot, una persona de pau, de concòrdia. O sigui, dels que no abunden. Aquest és el tribut de Luichy i Salla al seu amic, acabat sobre un dels projectes que tenia oberts i al que un desgraciat accident als Alps hi va posar fi.

La via és ben bona. Algun llarg de transició (com és habitual), algun llarg amb roca a controlar, però molts sobre roca excel·lent, amb fissures, diedres, slabs, plaques i cap sostre (cosa que ens mola als nyicris). Està equipada a la seva justa mesura, amb bolts on el compromís és gran i neta quan no cal.

Salla em convida a la primera repetició i a posar algunes xapes que mancaven. Com no !  A més, agafem un dia núvol, i fins i tot fresc. La via té sol tot el dia.

No cal entrar en detalls. Descobriu-la per vosaltres mateixos. El grau general ronda el 6a, però algun pas és obligat 6b. En concret, al L2, tot i estar ben protegit, s'ha de tibar. Aquest L2 és millor fer-lo de primer que de segon, per allò de protegir abans del pas. Tots els llargs són prou bons, a excepció dels dos del graó central, però el L6 és una meravella. Sembla que Luichy es va currar una neteja a fons i ha deixat un fissura ben bona i de bon protegir.

Material: Tascons (uns pocs petits/mitjans), àliens, tòtems, 2xC#3 i C#4. 13 cintes.

Ressenya. Fins que Luichy no tregui la seva, haureu de tirar amb això


L1


L2


L3


L4


L6

R7

Fotocim


Estampes bucòliques



Lo Xist


2 comentaris:

Anònim ha dit...

El xist una mica negre noi
Celesti Cabana

Csar Fdez ha dit...

Fora doncs