dimecres, 28 de juny del 2017

El Sin Sentido de la Vida, 6b, (75 mts) + Formigonera Digital, 6b, (90 mts)

Aprofitem que avui no farà massa calor i pinta algun núvol per posar-nos al solet. Escollim aquesta obertura recent, ràpida i bona. El L1 té un flanqueig sota un sostre curiós, amb roca a vigilar però bonic, on un petit flanqueig ens deixa en el darrer pas d'adherència que te l'has de currar amb mètodes poc ortodoxes, però que encadenem. L'Ari surt i empalmarà/encadenarà L2 i L3. Aquí la cosa afluixa però tampoc cal confiar-se. Tots dos llargs tenen algun pas a escalar.

Material: La via està molt ben equipada amb bolts. Sols hem posat un tòtem blau a la sortida del sostre del L1 (però tampoc és necessari). Amb 12 cintes fem.


I seguint la febre encadenadora, anem a la que sense dubte és la millor via de la formiguera (per no dir de la comarca), a resoldre el L1 que encara tenia pendent. La Formigonera Digital.  L'Ari també es cruspeix els L2 i L3, i reconeix que aquest L3 és un regal diví. Dia de luxe. Com sempre.

Material: 12 cintes

El Sin Sentido de la Vida
Ressenya al Bar de Sanllo
L1


L'Ari sortint del sostret del L1


L2

Empalmant L3
Formigonera Digital 
Ressenya cutre Cal Gall quan no en tenien ni puta idea de fer ressenyes




L1. Super-diagonal

Ari al L2. Compte que no va de broma aquest llarg


Postureo al L3

Fotocim

Lo Xist


Orgull GALL

2 comentaris:

Anònim ha dit...

JO HI ESTIC D'ACORD ES LA MILLOR VIA DE LA FORMIGUERA.

PATRIC EDLINGUER

LO ANONIMSERGI ha dit...

JO, NO NOMES HI ESTIC TOTALMENT D'ACORD, SI NO QUE A MES A MES HI ESTIC TOTALMENT EN DESACORD, SEGUEIXO PENSANT QUE LA MILLOR VIA DE LA FORMIGUERA ES LA VIA DEL TREN