diumenge, 19 de març del 2017

EXCALIBUR 60m 6b- CILINDRE-SANT LLORENÇ DE MONTGAI

Lo  GALLINER  es un espai obert i anàrquic …això fa que al corral s’hi apleguin una bona colla d’amics amb diferents punts de vista i diferents maneres d’entendre  l’ascalada , ja sigui per l’edat, la forma física o tant sols per que així els rota.

El fet de compartir amistat i dies d’ascalada amb gent que aprecies i que no veu les coses com tu , fa que acabis per respectar les diferents versions d’aquet esport.

Creiem que seria molt majo  que això ho practiques mes gent i pot ser seria la manera que permetria que no haguéssim de sentir cada dos per tres la mateixa cançó sobre els equipaments i altres mandangues recurrents .

Que cadascú ascali el que pugui i li vinguí de gust , això si sempre amb un màxim respecte per l’entorn  i companys d’esport.

LA VIA

ES UNA GUAPADA DE VIA

El primer llarg , un cop est a peu de via , fa mes fila de rastroll que d’altra cosa …però en quant hi ets  ficat a per feina en resulta un bon llarg variat de passos (placa, fissura, desplomet) i de roca(calcari,conglomerat,bona i de no tant) mantingut en el V+ amb algun passatge obligat mes fortet , vertical i divertit que us demanarà algun cop de gas de tant en tant.35m -6a+.

Lo segon  mes curt però amb un preciós passatge de 6b de tibada que li dona el que , estètic i divertit a collons segurament es pot trampejar amb artifo i el grau podria quedar sobre el V+/6a.

La via es una mica bruta i en algun tram herbosa , no em netejat res per que com es una via que no es fa gaire no calia destorbar la tranquil·litat de la flora i mes tenint en compte que les plantes son a casa seva i nosaltres sol hi estem de pas.

La trobareu semi equipada amb pitons ponts de roca i xapes , caldrà un joc de tascons o aliends i frenchis fins el dos.

VIA RECOMANABLE DEL TOT, GENS SOBADA I SALVATGE.

 RESSENYA CAL GALL

 PEU DE VIA

ROCA VARIADA 

 AL TRAM DE 6a

 LLARG VERTICAL

 SEGOND LLARG

 CONGLOMERAT 

 AL PAS DE 6B



 FOTOCIM 


LO XIST



7 comentaris:

Mingo ha dit...

Pepe no es pot dir d'una manera més senzilla i clara. Enhorabona cracks

jordimarmo ha dit...

Respecte no es dir que tothom es un crack i que tot esta be...crec que d'acceptar la diferencia neix el respecte mes autentic, pero es demostra en paraules i fets...i no hi ha millor que dir les coses pel seu nom per veureho...aixo si felicitaks per la via uns quans anys despres jejeje

pepet ha dit...

Amb vintipocs que el cos esta en forma tenia altres coses que em motivaven mes...anar de farra i empaitar noies , ara amb el cincuanta passats que el cos ja no dona per res mes m'entretinc fent aquestes vies.jejeje

Csar Fdez ha dit...

Jo als vint anys sols em dedicava a tocar el piano :-))))))

Csar Fdez ha dit...

Jesús crec que era proxeneta

pepet ha dit...

I hitler gay

Anònim ha dit...

jo fa 20 anys tenia 9 anyets!!! hahaha
Ari