dimecres, 12 d’octubre de 2016

Desequilibrio Hormonal, 6b+ (6a/A1 ob), 240 mts, Paret de Catalunya, MontrebeiMalgrat la insalubritat de matinar, (està demostrat), a trenc d'alba ens trobem a Balaguer amb  Víctor F., Suka i Ari, i enfilem cap a la catedral del calcari. Sembla que no acabarem mai les grans vies d'aquí. Víctor ja ha fet la Desequilibrio i se'n van amb Suka cap a l'Ateos en el que serà la seva particular desvirgació montrebeiana.

Desequilibrio és una gran via (4 estels), no massa difícil i de bon protegir en general. No cal detallar-la ja que és de les molt freqüentades, però sí alguns comentaris:

  • Els llargs més difícils no són els de major grau. Jo destacaria el 3er, un diedre de 6b amb aspecte terrible que l'Ari encadena com una campiona. Diedre amb trams de no massa peus i sortida trencada segons diuen, però que comparat amb la Carbonera és roca sputnik.
  • Els passos més complicats al nostre parer són els 2 de 6a+. La sortida de la R1 (jo no veig el 6a+ per enlloc) i els 6a+ del L4 amb un pas de bidit prou fort
  • A la R3 marcada amb un burí i 2 pitons  li han desaparegut els pitons. Pot reforçar-se amb un Cam 0.5 i l'àlien roig.
  • L6 una mica expo 
  • El 6b de placa/fissura del L5 en algun lloc el marca més encertadament com a 6b+. 


Resolem la via en 5 hores i mitja, gaudint com a nens, i amb unes vistes de la Globeros que transcorre a la nostra esquerra i que ens crida a tornar-hi. Al cotxe ja fas estona que ens esperem Víctor i Suka que han volat sobre l'Ateus


Material: Portem fins al Cam #4, àliens, tascons i tòtems. Repetim el C#3

Reesnya de Luichy. Com sempre, però particularment en aquesta via, ens ha fet bon servei

Good morning Balaguer


A peu de via

L1

La felicitat personificada

Sortida de la R1
L3

Ari al L4
L4

Arribada a R4

L5

Compte amb l'excursió del L6 !!

FotocimLo Xist


1 comentari:

PASTES ha dit...

Colega, lo de les vies esta guay, pero lo xist que penjes son la ostia de bons. Ancara riic ara....
Salut i a tibar-li