diumenge, 8 de maig del 2016

7 de Maig de 2016-ALÓS DE BALAGUER (TALÓS)-Pic de Castellas-LO GALL CAESAR INVESTIGATOR 110m. 6a obl.

Ressenya Cal GALL

   Com ja sabeu, en el Corral del GALL hi ha diferent Ploma, tan en duresa, color i forma. També hi ha sector crític, conservador i “passota”. Lo que si es innegable es la falta de delicadesa qu’ens tenim uns vers els altres, es a dir, si podem donar pel sac a un col·lega..... pos millor que millor.

   Us preguntareu a que be tot això? Pos molt senzill. Resulta que fa no se quants dies (mesos) que los GALLELLITE (ja veus!!) van dedicar una nova via a un altre GALLELLITE (ja veus un altra vegada!!) i torna a resultar que encara no l’havien convidat a repetir-la per a que pugues plorar d’emoció o engegar-los a pastar fang directament. I això no es la primera vegada que passa, no, per que jo encara estic esperant a que em convidin a la que em van dedicar al Mont-roig, però això ja ho tractarem en un altre moment.

   El cas es que aquest dissabte l’hem anat a repetir amb l’homenatjat de cos present i , la veritat, es que els hi ha quedat una via de puta mare, poc equipada, força a equipar, grau mantingut i una pedra molt bona tot i que com sempre no val a badar quan treballes amb placa-diedre.

   Jo , que soc un “matat” m’ho he passat molt be, he patit la por necessària tot i anant de segon. Cal fer esment a la bona neteja que s’ha currat lo Salla. Via molt recomanable per a la penya que porti el cinquè sup. “a equiper” ben dominat.

   Lo Cèsar , encara que ho intentava dissimular , estava mes content que quan va sucar per primera vegada
 Acces per "Sueño Vertical"


 Primer llarg


 Segon llarg

 Tercer llarg
 LO CLIP:

6 comentaris:

Csar Fdez ha dit...

Sí senyors, molt bona via. Guapa, ben sanejada, atlètica, de bon protegir. Ho té tot. Com vosaltres. Gràcies, gràcies, gràcies ;-)

Jaumegrimp ha dit...

Una línia molt maca, com és la roca de sòlida?
Bon Xist! que no falti eh!

Csar Fdez ha dit...

Hola Jaume. La roca és de fiar, gràcies la netejada que es varen currar

Albert ha dit...

Aixo de bon protegir és relatiu. Entre el primer parabolt i el segon no sembla facil posar res. Potser heu trobat un mallon a la primera xapa...

Lo Gall ha dit...

Albert entre els dos parabolts entra un totem a caldo en un forat de la placa.
Encara que des de baix no ho sembli et pots buscar la vida per equipar suficientment... no a sac pero si per com anar segur.

AU BESITOS
LO PÈPEGALL

Albert ha dit...

Gràcies!
Ho tindré en compte pel proper cop!