diumenge, 10 d’abril del 2016

9 ABRIL 2016-ALOS-Sector Solà-PINTO CON SIFON I MARQUES DE BROTX

L’altre dia , cosa curiosament , anava cap al SANTLLORS i tot just encaro la carreterota de GERB em trobo al davant una collada de biciclistes que rondaven a l'ample amb allò que ells bonament anomenen “ pelotón”.

El que fes que em va tocar anar una bona estona radera d’ells fins esperar el moment adient per poder fer l’avançament el mes semblant posible als requeriments que  mana el codi de circulació.

En arribar a una recta i desprès d’aguaitar l’horitzó , decideixo començar la maniobra per passar-los tot mirant de deixar el mes possible espai de seguretat  ,donada l’estretor de la carretera i la formació d’esbarriamenta  que duien els companys .

Un cop començada la maniobra es en aquet precís moment que en un obrir i tancar d’ulls, a un dels INDURAINS , li agafa un rampell i decideix fer allò que al TOUR anomenen escapada , i en un cop de manillar se’m planta davant remenant-me nerviosament als morros el cul ben alçat , amb tanta dedicació que quasi em fot calent i tot.

Ja us podeu imaginat l’espant que em va fotre aquell personatge i em va surtir del cor una pitada de nassos, automàticament es va sentir una forta cridòria i jo carallot de mi pensant-me que els seus companys esbroncà  la poca soltada  del borinot aquell , i no....resulta que no...en un acte de corporativisme no raonat em van dir de tot a mi i van repassar tota la meua familia!!!!

PENSO JO QUE ANAR EN BICICLETA NO ET DONA LA RAO INFINITA I CAL QUE ELLS TAMBE RESPECTIN ALS DEMES....COSA NO SEMPRE GARANTIDA

LES VIES

Al  TALOS ara tot hom va al PIC DE CASTELLAS , sembla que allí s’acabi el mon , però al TALOS tenim moltes mes vies i no cal que us amuntegueu tots allí , la veritat es que no mola gaire que hi vagui tanta gent a un paratge tant petit....¡¡¡¡nois el mon es mes gran!!!.

Ens trobem al FARO i decidim treure la pols a aquestes magnifiques vies totalment equipades que volten per un conglomerat especial  per la seua morfologia i seua qualitat , verticalotes amb passos tècnics  de placa sobre preses petites i a trobar.

Equipades tipus esportiva i les dos amb instal·lació per ser rapelades.

A sota hi trobareu unes excavacions arqueològiques que suposo no cal dir que haureu de  respectar.

També hi ha al mateix lloc una zoneta d’esportiva que te el peu de via una mica abandonat...algun dia el netejarem...algun dia....



RESENYA CAL GALL











TALOS MON AMOUR 


LO XIST 




9 comentaris:

LO SERGI ha dit...

I la FOTOCIM ,on es? Eh? quina merda de Redactor-piulador!!!

LO SERGI ha dit...

En que quedem, es "Pinto COS Sifón" ó "Pinto CON Sifón"?. Cagon dena , ja sembles lo Rajoy!!!

Lo Gall ha dit...

Sergi tu ha piar al pal del galliner, per que últimament no se que t'agafat que no fas cap piada,
ja te val

Lo nik

pepet ha dit...

Niko aixo es diu demencia senil....

Csar Fdez ha dit...

Jo crec q aquesta piulada no té el nivell d.excèl.lencia que el blog requereix. Exigim responsabilitats

pepet ha dit...

Au el que faltava pel duro...

pepet ha dit...

Au el que faltava pel duro...

Csar Fdez ha dit...

:-))))

LO SERGI ha dit...

A sobre que escriu amb lo cul.. Tartaja!!