dissabte, 16 d’abril del 2016

Deep Purple, 6b, 100 mts, Paret dels Heretges-Camarasa

Hi ha una qüestió que fa temps em neguiteja…no es que em tregui la son pero si que  ronda sovint pel meu cap i al menys a mi em sembla curiosa.

En algunes ocasions trobo que si que es adient i aconsellable per la bona  ajuda que pot suposar i per molta nosa que pugui fer…però hi han cops que per  la curta llargària de la fita , la bonança del temps o ja sigui per la fàcil retirada de la proposta en qüestió , no li acabo de trobar el sentit al que .

Pot ser un tret identitari? Es un tema de uniformitat? Es una qüestió cultural?.No se pas....

El cas es que es un visió recurrent , al que a la resta ja ens tenen acostumats i de fet no deixa de formar part del paisatge.

Molts cops he estat a punt de fer la pregunta , però la meua treballada bona educació i el fet de poder molestar o ofendre a algú sempre m’han fet enrrera.

Però avui  ,en un rampell de valor , he decidit fer públicament la pregunta tot desitjant no ofendre a ningú i al mateix temps mirar d’engrandir els meus coneixements si alguna bona anima vol treure a aquet pobre paleta de poble de la foscor de la incultura.

¿PER QUE LA GRAN MAJORIA DE LA GENT DE BARCELONA ESCALEN SEMPRE AMB MOTXILLA SIGUI LA VIA QUE SIGUI I FAIGUI EL TEMPS QUE FACI?

JA DIREU.....LO VOSTRE SEMPRE VOSTRE PÈPEGALL.

LA VIA

Ja ha arribat “ el caloret” i tanmateix la temporada de CAMARASA.

Per nosaltres es una de les vies mes guapes de CAMARASA , encara que des de sota pugui semblar un matollar , res de res , transita per roca collonuda de la típica de la zona amb plaques de forats , fissures i diedrets .

Mantingudeta i variada de passos amb trams verticals , algun desplomet i zones no tant dretes.

Resta semi equipada , però  vigileu amb els ponts de roca que son els originals de l'època i caldrà reforçar-los , el primer pito del rader llarg , que es el mes exposadet ,no hi es , però es pot protegir prou be abans de fer el pas i  l’espit que el segueix fa mala fila , però també podreu reforçar-lo a la fissura del costat.

Es pot rapelar però es mes còmode baixar caminant , un cop al cim a l’esquerra per allà on vegeu mes net , desprès  corriolet  pit amunt fins el camí i a esquerra fins el camí del pont penjat.

De l’estil de la zona pot ser de les menys compromeses per l’equipament fixe que hi trobareu ,encara que el grau sembli que us hagi de fer enrera ,tranquils , els passos mes durs sempre els trobareu equipats.

AU ANIMEU-VOS QUE AQUESTA MOLA TENIR-LA A LA COLECIO


 RESSENYA ORIGINAL DEL TONET

 PRIMERS METRES AMB EL SOSTRET EN TRIANGLE DE REFERENCIA
LLARG GUAPO I TIESET 6a

 SISTEMA PATENTAT MAcGALL ANTI MOVIMENT DELS TASCONS 

 ELL ASCALANT ES COM UN CRIO AMB SABTES NOVES

LO SEGON EL LLARG MES GUAPO DE LA VIA

 DESPLOM DE FORATS I FISURA 6b

 ROCA DE BONA A MILLOR


 ¡¡NO SE PER QUE COLLONS SURT GIRADA!! ...BUENO....PLACA FINAL DEL SEGON

 LO TERCER UN BON LLARG TAMBE 

ENTOSTA  FISURADA I DESPLOMADETA DE 6a+

 FOTOCIMAPUNTDEMULLAR-NOS

QUE REBONIC ES LO CONGOST

LO XIST

4 comentaris:

Csar Fdez ha dit...

Aquesta sí. Bona. Encara passaràs curs

Lo Gall ha dit...

Gracies sinyo mestre...per nadal un pernil....

Jaumegrimp ha dit...

Com a al.ludit comento, doncs sí, sovint o gairebé sempre anem amb motxilla, i perque? doncs, per dur-hi la roba que pensem que ens farà falta, aigua i frontal, i alguna cosa de ganyipar...el fet de venir de lluny i no conèixer el terreny hi fa molt ja que no acostumem a saber que farà el temps, no som GALL'S com vosaltres...i que som de ciutat renoi i que ens fa patxoca dur l'armari a l'esquena ha ha ha....
La via sí que es veu maca sí. Me l'apunto ara que la calor comença.

pepet ha dit...

Gracies Sr. Jaume un plaer esser contestat i alisonat per voste , gracies un altre cop....
Lo de CAMARASA es un luxe per a dies de calor , hi trobaras vies de tot tipus i grau amb una roca especial i prou bona.
Au Besitos Mestre.