dissabte, 2 de gener del 2016

30 de Desembre de 2015-ALÓS DE BALAGUER-Pic de Castellàs-EL PAL DE LA W 150m. V+

Ressenya dels aperturistes

   Al final ens hi quedarem a viure. Podria ser que ens fessin fills predilectes d’Alós de Balaguer. Mes val que no, pobres, tenir que aguantar un personal com LO GALL!!!!.... horror.

   El cas es que encara ens falta alguna que altra via per fer i avui li ha tocat a: “El Pal de la W”. A mes a mes jo havia parlat amb un dels aperturistes , el Joan, per expressar la meva disconformitat en que el final de la via pugues ser un punt de repòs en el cinquè llarg de la “Los Misteris del Pepe Gall”. La resposta del Joan va ser que si volíem podíem treure un dels parabolts de la ultima reunió de la “El Pal de la W” i forçar el llarg fins a la R-5 de la “Pepe gall” i amb la intenció de fer-ho, hem pujat amb la ferralla.

   La qüestió es que en arribar al final de la via , tal i com reflexa la seva ressenya, hem cregut que es podia baixar una mica la reunió (dos metres) i així treure la temptació dels que pugen per la “Pepe Gall” de fer-hi parada. Per un altra banda veiem la possibilitat d’allargar la via un llarg mes per la dreta i , ara si, sortir per la “Pepe Gall” ja que no hi ha opció o es molt rebuscada.

   Així li hem comunicat a en Joan per e-mail i li hem dit que si Ell no la vol allargar i no li sembla malament, ho farem nosaltres.
    La Via ens ha agradat. El primer  i segon llargs van per una zona on suposadament hi ha la “Pit de Pollastre” però no podríem assegurar que vagi pel mateix lloc , ja que d’aquesta ultima, en tenim poques referencies, han quedat força be. El tercer es de tràmit com a moltes de les vies de la zona. El quart i cinquè de placa ratllada molt interesants. Ara hi ha una reunió d’anelles al final de la via i es pot rapelar, també es pot sortir per la “Pepe Gall”. Creiem que si es fa el sisè llarg quedarà una via collonuda. Simplement es una opinió
 L1
 L1
 L1
 L4
 L4
 L5
 L5
 L5
 Nova R5
 Lo mesm
 Que tal?
 Ultim L de la "Pepe"
 Repe
 Fotocim

LO XIST: 

Bon record!!!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

S'ha de reconeixer que d'aprop perdem molt...
LO PÊPE

Joan Baraldes ha dit...

Hola Galls, Bon any nou !!
Me'n alegro que us hagi agradat la via.
Hem sembla bé que hagueu baixat la reunió un parell de metres.
Possiblement nosaltres continuarem la via una tirada més per la dreta, de fet aquesta era la nostra intenció inicial però ho vàrem deixar estar per no incrementar cap polèmica. Personalment em va saber greu que la nostra via fos motiu de polemica i ara que ja l'heu escalat, estic content amb la vostra opinió i en com ho veieu.

Una abraçada i salut per escalar i equipar

Joan

Lo Gall ha dit...

Hola Joan,jo diria ke fins i tot el ultim llarc de la teva podria capigue entre el espero de la Olga i la misteris i totes tres tindre la mateixa sortida al cim

lo nik

Lo Gall ha dit...

Eii!! Joan , primer Bon any, despres , tot s'arregla parlant, les polemiques es fan per que ens dona la gana, som aixi de rucs. Tal i com diu lo Niko , si es trevalla be pot sortir una linia guapa.
LO SERGI

Joan Baraldes ha dit...

Moltes gràcies pels vostres comentaris.
Una abraçada a tots els galls ( i que consti que no soc una gallina !!!)
Ens reveurem a la paret escalant

Joan

Amadeu ha dit...

Hola,
Sempre he sentit una especial atracció per les vies desconegudes.
Vosaltres Los Galls, teniu més informació de Lo Pit de Pollastre.
Gràcies!

Amadeu Pagès

Lo Gall ha dit...

Bones Amadeu, aquesta la vam fer a poc d'obrirse i no recordo massa cosa, sols la sensacio de ser els primers que passaven per alli...

edunz ha dit...

Ei, anàvem mal llegits pensant q el pal estava b i a mi -opinio personal i menystenible- m'ha semblat un desori. El tema és q em sortit pel q seria més natural, l'espero diedre fins la r penúltima de l'Olga . .. suposo q obrint. La via, ..bé, del pal