dilluns, 11 de gener de 2016

9 GENER 2015 - Sant Llorenç de Montgai- RIBES SABATE V+ - SONGOKU 6b

Com acostuma a ser…sempre que es preveu mal temps  a Sant Llorenç sembla que facin fira…tot hom de cap a cal Jaume a esmorzar , a dir unes quantes rucades , a lluir la cresta  i esperar a veure si escampa prou com per poder fer alguna cosa.

Aquet cop fins i tot hi trobem dos personatges de la historia de l’escalada a Lleida , lo Godoi i lo Murciano, si no els coneixeu son d’aquella gent , que en trobar-te’ls  ,cal  fer reverencia amb el barret a la ma… i si no aneu a provar per exemple la HOLOCAUTO o la IL.LUSIO amb quatre pitons i bota rígida i després en parlem.

El cas es que el temps aguanta i  després de fer reparticions acabem fent un parell de vies  ,de les mes anomenades i repetides , que curiosament encara no eren a blog , i no serà per que no les haurem fet un bon grapat de vegades.

Primer la Ribes Sabaté, lo Nik ,lo Cesar i jo mateix , no direm massa cosa per que per l’nternet trobareu de tot i mes.

Sols afegir que la vam fer en dos llargs i que aquet cop el primer llarg em va semblar mes trencadot que mai…segurament serà que m’estic fent vell.

Via facileta , ben bonica i equipada amb la ferramenta un pel distanciada tal com s’entenia fa temps el terme equipada.

Després la Songoku,  lo Niko , que el tenim una mica fotut , decideix que no vol temptar a la sort i que ja en te prou i se’ns  afegeix lo incansable Jesus Almarza (no se li acaben mai les piles a aquet home).

Via de tall esportiu sobre roca collonuda que te el major atractiu en un parell de desploms de bon canto però de tibada explosiva.

BONA RESSENYA DE L'ESCALATRONCS

 PRIMER TRENCADET 

 AQUI LA ROCA JA ES BONA

 DESPRES GIRA L'ESPERO 

ARRIVANT AL CIM

 FOTOGALLADA

 RESSENYA ROBADA A INTERNET I NO SE A QUI

 PRIMER DESPLOM 6b

 BONISSIMA ROCA

 LO MASTER DEL JESUS

SORTIDA EXPLOSIVA DEL DESPLOM

 LO SEGON DESPLOM 6b

 MES DESPLOM PERO MES TRANQUIL

 FOTOCIMAMBDOSMAQUINES

LO XIST

QUE NO TROBIS ARXIUS DE PEDERASTIA PEL MIG